Lekelenmem var kızlar buda ne şimdi

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.600
373
dün 8. günümde ve kan testim 0.9 çıktı senağlama bugün 9. günüm ve öğlen çok sancım vardı aynı adet olacak gibi. 2-3 damla kahve leke geldi ve kesildi. anlam veremiyorum yoksa bebeğim daha yenimi yerleşiyor yoksa kayıpmı ediyorum :uhm: senağlama

Sevgili arkadaşım bence sen çok erken test yaptın ve umutsuzlığa düştün...Diğer arkadaşlar hep sana geç tutunmuş olabilir bebek dediler...Veanırım s 2-3 damla leke yerleşme lekesi....Testini birde istersen yarın tekrar et tekrardan...ınşallah hamilesindir...

dıptısım canımcım benim başta hem sancım çoktu hem de pembe akıntım vardı bayağı bi pembeydi taze kandı yani işte böle sürdü 16 haftalık olana kadar

muhakkak ilaç kullanıyosundur progesteron adına hiç kalkma bol bol dinlennn ayakların havada olsun bi de benden nacizane bi tavsiye meryem suresini oku canımmmmmm allahım bana bu sureyi okuduğum ay verdi oğluşumuuu hem daha erken ya benim 14ncü 15nci gündü 187 çıkmıştı 2 günde 2 katına çıktığını düşünürsek senin için çok erken kuzum ben ve oğluşum senin için dua edicez arkadaşım umarım meleklerin tutunur sana

dıptısım ama moral çok önemli sen güçlü ol ki annelerini örnek alsınlar dimi ama he bu arada ben daha yerleşmeden öğrenmiştim bebişimi buna göre 16 17 nci günde yerleşti bebiş hı kahverengi kanama yeni kanama değil korkulcak bişe de değil benim kırmızıya yakın olduğu halde yine de tutundu meleğimmm nolurrrr üzme kendini kıyamam sana bennn

canım ne düşüneceğimi şaşırdım artık senağlama şimdi o yoğunluk yok gibi sadece wc gidince peçeteyle sildiğimde çok az bişi gelio. ilk gelen 2-3 damla gibi değil. Allah'ım umarım kesilir umarım bebeğimin işaretidir :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: çok yi bilmiyorum damlacım yorum yapamıyorum ama senin için dua ediyorum tatlım :Saruboceq:

canım dur panik yapma hemen.. demesi kolay biliyorum ama tam tutunmak üzerelerse stress yapıp da işlerini zorlaştırma bence.. iyice dinlen düşünme bunu..başka bişeylerle uğraş..inşallahhh iyi haberler ver bize sonra da..

korkma canım içini ferahtut pozitif ol canım inşallah herşey istediğin gibi olur
sanırım erken yaptın testi biraz daha sabır güzelim

endişelenmen için çok erken canım.iyi düşün sonucuda iyi olsun.inşallah yerleşme kanaması diyorlarya öyledir.kendine iyi bak.yatağında uzan dinlen canım.

salun kızlar desteğiniz için ... peki 9. günde adet olan varmıdır? yani bunun sebepleri neler olabilir? çoğalabilir mi? gidiyorda olabilir mi?

salun kızlar desteğiniz için ... peki 9. günde adet olan varmıdır? yani bunun sebepleri neler olabilir? çoğalabilir mi? gidiyorda olabilir mi?

canim bu adet baslangici da olabilir, tam tersine tutunma kanamsi da olabilir. bence yarin tekrar test yapma, evde guzelce dinlen, pek kalkma..... sonucta tutunuyorlarsa stres onlari da kotu etkiler, biliyorum sabretmek cok zor ama sabret. haaa bir de dua et tabii:Saruboceq:

canım bendede olmuştu transferin 6. gününde aynı bende senin gibi düşündüm. adet sancılarımda baya bi çoğalınca tamam dedim herşey bitti meğersem meleğim yerleşiyormuş hemde öyle kahve falan da değildi biraz kırmızıydı.sende üzme kendini çok erken yapmışsın zaten testi de şimdi bebeğini düşün ve dinlen bol bol

Back
X