Lekelenmem var kızlar buda ne şimdi

dıptıscım hakkında hayırlısı demekki böyleymiş umarım rabbim sana meleğini gönderir en yakın zamanda ve benim gibi tüm isteyenlerede inşş

canım benimde aynı olmuştu 7,gün lekelenme şeklinde 10. gün tamamen gelmişti seni çok iyi anlıyorum allahtan hayırlısını iste demekki hayırlı değilmiş inşallah en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize allah sabır versin canım

olmadı kızlar... sabaha karşı bardakdan boşalır gibi gelmeye başladı... şuanda durmak bilmiyor parçalar geliyor sürekli. 10. günde adet oldum... hayırlısı bunu tayin etmiş Allah.

canım benim de bardaktan boşanırcasına gelmişti kanamam...ama hamileydim..hani konuştuk ya telde...test gününü bekle sen yine de....:teselli:

canım benim de bardaktan boşanırcasına gelmişti kanamam...ama hamileydim..hani konuştuk ya telde...test gününü bekle sen yine de....:teselli:
yavrum sadece o olsa iyi :delphin: etler geliyor parçalar geliyor
rahim içi komple sökülüyor:1no2: öyle olmasa sadece kan gelse belki derdim ama yok:1no2:

arkdslar benimde kanamam oldu dun gece sanki adet sancisi gibiydi kasiklarim agridi,acilde 4 saat bekledim ultrasona aldilar hcg 14000ml 5 haftalik hamileyim ve bebegi ultrasonda gorduk.dr biz herhangi kotu birsey gormuyoruz.sonra bugunde lekelenmem oldu cok korkuyorym su an ama ben eger hamile olmasaydim bugun benim adet gunumdu.Kizlar cok korkuyorum ya inanin ne oluyor boyle .......

Back
X