Lekelenmem var kızlar buda ne şimdi

hala devam ediyor umarım kesilir. belkide bitti dediğim yerde yeniden başlıyordur herşey...

işte böyle.çok sevindim senin için. umudunu kaybetmediğin için.bak benim 6. günümde 1 küsur birşeydi sonucum.12. gün ise 355 o kadar çabuk değişebiliyor yani bu değerler.iyi düşün iyi olsun.....kaydirigubbakcemile5

benimde yerleşme esnasında ağrılı bi kanamam olmuştu canım, seninde böyle bi kanamadır umarım,inşallah her şey gönlünce olur...

şaldır şaldır gelmiyor çok şükür. hani adetin ilk günü çok ağrı olur ya öyle bir ağrı ama kahve leke. 9. günde böyle birşey yaşayan var mı :uhm:

CANIMBENIM DIPTISTIKIM SIKMA CANINI RAHT OL HEPıMıZ SNEIN ıÇN DUA EDIYORUZ YERLEŞME KANAMSIDIR O .UMUTSUZLUK YOK SUUS BAKEMMM :kızgın: :oklava:
BEBıŞLER TUTUNMAYA CALIŞIYOR ONLARI RAHATSIZ ETME BAKEM ıÇERDE SEN.PEK DIRDIRCI ANNE GÖRDUM SENIII

bence dr gitmelisin düşük başlangıcıda olabilir iğne falan olursun... umarım hamileliğin devam eder bebeğini kucağına alırsıın cnm... çok geçmiş olsun..

dıpım canım endişelenme benim sonucum pozitif oldugu halde 6 haftalıkken belim şiddetli agrıdı ve kahverengi lekenmelerim oldu cok sükür tutunmaya devam ettikleri için oluyomuş seninkide öyledir hiç morelini bozma emi arkadaşım

şaldır şaldır gelmiyor çok şükür. hani adetin ilk günü çok ağrı olur ya öyle bir ağrı ama kahve leke. 9. günde böyle birşey yaşayan var mı :uhm:
Ben varım canım,onuncu gün kanamam oldu,tutmadı nasılsa diye test yaptırmayıp diyete başladım,dr.u aradım,bir güzel azar işittim.Gittim kan testi yaptırdım ama sonuç mail yoluyla bildirilecekti.O kadar emindim ki tutmadığından,akşam bakmak geldi aklıma.Elimde marul yaprağıyla öylece kalakaldım,meğer kızım tutunmuş çoktan.
O yüzden yorma kendini,bozma moralini,uzun otur, bol bol su iç,tekrar bir yaptır testini.
Bir de şöyle düşün,sen eninde sonunda anne olacaksın,öyle ya da böyle.Ne güzel gençsin de.Ben 37 yaşında oldum anne,ama hiç olmayacakmış gibi düşünmemiştim.
Neyse hadi bekliyoruz sonucu,iyi dinlen,yorma kendini.a.s

ben de varım,ben de..
Canım ilk denemede sorunsuz ağrısız sızısız bir transfer sonrası bekleyişim oldu,ama sonuç negatifti.Böyle bir sorunsuzlukla şok olmuştuk tabi.Fakat ikinci denememde de aynen 9.-10.11. günlerde devam eden kendini temzilerken silerken gelen koyu kahverengi bir lekelenmem olmuştu,eskiler buna nişan diyorlar hani.Yok dedim,bu sefer de bitti.Fakat oooo tutunma lekesi canımm,hiiç üzülme,neden merak edip test yaptırdın ki hem,boş yere üzdün kendini,ben inanıyorum arkadaşım,yavrun tutunuyor:teselli:..

dıptıscım senin de bildiğin gibi benim de 9. gün kanamam oldu. ve 12. gün test yaptığımda sonucum olumlu geldi... dinlen canım, gece saat 12.00'den sonra bile mesaj yazmışsın buraya. kendini yorma...
sana ümit vermek değil amacım, ama bir ihtimal varsa bunu göz ardı etmemelisin...

Allahım ne olur Damlacığımıza:asigim: mucizeni gönder ne olur:Saruboceq::Saruboceq:
kalbimde ve dualarımdasın bitanem:Saruboceq:

dıptısım canım benim inş bebişlerin tutunuyodur dualarım seninle tatlım ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada bizede inşş

canım ya inşallah bebişler tutunuyodur.bademi bilirsin dıptısım oda 9. günde kanaması başlamıştı hemde lekelenme gibi değil demişti bildiğimiz adet gibi demişti ama tutunmuştu bebişleri. inşallah seninde tutunuyolar canım. üzme kendini dualrımız seninle tatlım

olmadı kızlar... sabaha karşı bardakdan boşalır gibi gelmeye başladı... şuanda durmak bilmiyor parçalar geliyor sürekli. 10. günde adet oldum... hayırlısı bunu tayin etmiş Allah.

benimde senin gibi olmuştu.12. gün artık kan boşalmıştı.birde kan sulandırıcı kullanıyordum.ama yinede 12. gün kan testini yaptır.bu şekilde adet kanaması gibi olup pozitif sonucu alan arkadaşlarımızda olmuştu.

olmadı kızlar... sabaha karşı bardakdan boşalır gibi gelmeye başladı... şuanda durmak bilmiyor parçalar geliyor sürekli. 10. günde adet oldum... hayırlısı bunu tayin etmiş Allah.

canım sakın telaş edipde kendini ve bebeğine zarar verme.aynı şeyleri bende yaşadım.önce hafif lekelenmem oldu dedim tutmadı boşverdim hiç dinlenmedim aksine dr.yoktu yani ilaç ve iğne kullanmadım.test yapmaya bile eşim zorla götürdü kanamam çok artmıştı resmen adet oldum ben diyordum.test günü değerim 278 çıktı ama geç kalmıştım kimyasal gebelik oluştu.aksilikler olmasaydı bana erken müdahale edilseydi belkide bebeğim yaşıyor olacaktı.sana tavsiyem sakın acele edipde yanlış davranma.hemen dr.ara çaresine bakarlar.

hemen ümidini kaybeteme tüp bebekte kanama çok oluyo şakır şakır kanasada tutunanlar çok duyduk gördük Allah gönlüne göre versin canım

sağlık olsunn rabbimin takdiri bu demek ki..ne yapalım, biz bilemiyoruz ki herşeyi...çok şükür ki dermansız derdimiz yok, allah eşlerimizi bağışlasın. yine deneriz belli mi olur belki denemeye fırsat bile olmaz :) gülümse nolur..

Back
X