Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benıom lekem gecmedı.yogurt lımon sırke ıle.cok canlı ısıl ısıl oluyo ama leke duruyo.

cam terebentımı acaba? hayatım olabılırmı bılmıyorum ama yınede yazayım dedım sevgıyle ıyı aksamlar

benıom lekem gecmedı.yogurt lımon sırke ıle.cok canlı ısıl ısıl oluyo ama leke duruyo.

canım bende uyuladım ama bunu amacı lekelerı kusturmek yanı tam gecırmıyor arkasından gunese cıkarken muhakkak gunes koruyucu sart en guzel aksamların olsun sevgıler

bu yourtlu yaptığın şey lekeyi bir günde zaten yok etmiyorki haftalar hatta aylar her gün ya inan işe yarar en azından hafifletir veya cildine iyi gelir bir zararı yok herkezin cildi farklı doğuştansa kesinlikle yok etmez ama sonradan güneşten oluşan birşeyse iyi gelir

et benlerine iyi geldiğini söylediğim ilaç ismi royalseles ürünü çay ağacı merhemi internette araştırabilirsiniz birde suna dumankayanın lekeler için verdiği bir tarifler var beyaz bamya kaynatılıp suyu sürülür veya kiraz lekeli yerlere sürülür iyi geliyormuş

hiç kimse bir günde yok olmasını beklemesin lazerle bile haftalar sürüyor bir lekeyi çıkartmak

Canım bence sen dr verdiği kremi kullan mutlaka faydasını görürsün dr vermiş sonuçta geçmezse bu yollar dene derim.Kreminin adını yazarmısın bana benimde çok lekelerim vardı eskiye oranla düzeldi benimki hem hamilelik lekesi hemde güneş lekesiydi banada dr verdi kremler onları kullandım ,simdide evde kendim bakım yapıyorum özellikle yoğurt limon suyu çok iyi birde yine kabartma tozu ve yogurt sürüp kuruyunca ovarak piling gibi çıkarıyosun Süper sırnaşık şey Kreminin ismini yazarsan kullandıysam fikir verebilirim :utangac:[/QUOTöncelikle teşekurler gulsecevap yazdıgın icin ben once hametan kullandım az acdı rengi şimdi expıgment kullanıyorum 2 ay kullanmam gerekiyormus bakalım2 ci kullandıgım krem renk acıcıymıs

benim verdiğim ilaç ismi et benlerinin küçülmesini dağlıyor küçükse biraz daha küçülür rahatsız etmeyecek hale gelir yada aldırırsın

konu ile ilgili o kadar çok denemeler yaptımki elma sirkesi maydonoz suyu limon ne duyduysam ama netice alamadım bunun ortalama süresi ne kadar ben en fazla 2 hafta deniyorum fark göremeyince bırakıyorum

slm.ben bu siteye yeni üye oldum.site gerçekten çok güzel.üye olmama vesile ise lekeler...google dan lekelerle ilgili bilgi edinmeye çalışırken bu sayfa ile tanıştım ve çokda ii oldu.tatile gittim geldim ve bende lekelerle tanıştım.gerçekten üzücü bir durum.dr. gittim ve bana 3 tane krem verdi ve 1 ay kullanmamı söledi.11gündür kullanıyorum ve lekeler yavaş yavaş yok oluyor.yalnız cildim kremlerden dolayı biraz tahriş oldu.çünkü kremler cildi soyuyor.buda tahrişe neden oluyor.ama dr.tedaviden sonra düzeleceğini söyledi.başkada yapılacak bişey yokmuş.eğer geçmezse pleeng le cildi soyma yöntemi varmış onu uygulayacağız....nedir bu lekelerden çektiğimiz......?

[B]arkadaşlar bazı güneş lekeleri gecici oluyor.doktorun verdiği kremlerle geçiyor.bu istisnai bir durum.ama gerçek güneş lekelrine krem falan yok.doktorlar bunla yaşamayı öğreneceksin diyor.yada lazer tedavi.suna d. 'nın yoğurt+ karbonat formulünü 11 hafta yaptım kış ayında.güneş kremide kullandım.pek işe yaramadı. çaresini bulursanız bizimle de paylaşın..
herkese sevgiler........
[/B]

Denizde çıkınca tamamen kurulanmadan güneşlenmeyin kızlar deniz suyunu güneş kurutursa vücudunuzda leke yapıyor ben hep kurulanırım hiç leke yok sivilceler hariç tabii :( onlarıda oynadığım için oluyor yoğurt maskesi geçiriyor ama :) ben fazla güneşte kalmam zaten

(royal rojana)canım kusura bakma dünden beri yoktum.yeni geldim.dr. verdiği kremlerin isimleri expigment%4,acnelyse,elecon ve şuana kadar gayet ii sonuç aldım.ama 1 ay kullanmam gerekiomuş.lekeler baya hafifledi.bir sorun olursa yazabilirsin..............

merhaba yeni üye oldum konular çok ilgimi çekti güzel bir dayanışma, bahsetmiş olduğunuz balmumu ve saf zeytinyağı karışımı hangi aktarlarda bulabileceğimizi biliyormusunuz. Benimde bekarlıktan güneş lekesi var, sonradanda doğum lekeleri eklenince yüzümde koyu renkli lekeler oluştu çok kötü durumda cildim, cok ürünler kullandım bir fayda görmedim yazın daha çok belirginleşiyor. Şuan yarıyarıya su ve elma sirkesiyle yüzümü siliyorum yeni başladım Çok üzgünüm çoook

canım bence önce bir cilt dr.git.bilinçsizce yapılan uygulamalarda leke bırakıomuş.ben şuan dediğim gibi dr. verdiği kremleri kullanıyorum ve lekeler yok olmuş gibi....

arkadaşlar ben çilli bi arkadaşınız olarak size şunları söylemek isterim.
güneş lekelerinin tedavisi yok sadece lazer oda tekrarlayabilir.
bence koruyucu kremler kullanın

canım bazı güneş lekeleri yüzeysel.ve bunların tedavisi var.ve yüzeysel olup olmadığını bir cilt hekimi ancak anlıyabilir.dr. bana dediği,doğuştan olmayan lekelerin çoğunun çözümü varmış.sadece sabır ilgi gerekli.....çözümü yok deyip bırakmamak lazım....:nazar:

arkadaşlar merhaba! derdim şu dudak üstümde ve alnımda güneş lekeleri oluştu. bıyıklarım varmış gibi duruyo acil yardım bana :(

Back
X