Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende size bir tavsiyede bulunayım bana iyi geldi bir yemek kaşığı yoğurda çeyrek limonun suyunu sıkın lekeli bölgelere sürün kuruyunca ovarak çıkarın lekeleri kaybediyor benim çillerim vardı şimdi sadece burnumun üstünde var onlarıda ben bilerek bıraktım birde bunun yanında bir tanıdığımiz köylerinde bir karışım yaptırmış onunda yüzünde dğum lekeleri vardı balmumu ve saf zeytin yağ bana bundan çok az verdi ben her ikisini kullandım hiç birşey kalmadı rengi siyeh gibi bir macun şeklinde akşamları sürüyorsun öyle yatıyorsun sabah kalktığında lekelerin olduğu yer pul pul oluyor denize gittiğimiz zaman deri nasıl soyuluyor öyle oluyor nemlendirici sürüyorsun hiç kalıyor bu aktarlarda yapılıyormuş sorarsın eğer biliyorlarsa yaptırırsın çok işe yarıyor
Benimde cildimde lekeler var denemek istiyorum, cildimi ne ile temizleyeceğim, cevap yazarsanız sevinirim.:1rolleyes:
bu elma sirkesi+su karışımını ya da yoğurt+limon karışımını sadece lekelere mi sürüyorsunuz yoksa tüm yüze mi?
teşekkür ederim
ben sivilce için çok iyi gelen bir ilaç tavsiye edebilirim şu an adını hatırlamıyorum ama evde hala kutusunun durması gerek bulursam yazıcam
ben lise dönemimde benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz ama bir ara başka bir sağlık nedeninden dolayı yüzüm sivilce içinde olmuştu ama bu sivilceler 1 hafta çıkıp kendi endine kaybolyor sonra aynı yerde
tekrar çıkıyordu tam geçti diyordum sabah kalkıyordum bırakın kabarık bir sivilceyi yüzüm kıpkırmızı
oluyordu burada doktora gittim krem verdi hap verdi fakat hiç faydasını görmedim
ama yurtdışına tatile gitmiştik annem gelmişken seni buradada doktora götüreyim dedi
gittik dk baktı sadece tek birşey verdi tabi ben anlamıyorum ne dediğini yabancı dilim yok annem
yüzümdeki şeylerin akne olduğunu söyledi ve çok şiddetliydi ve kanamalı olanlardandı sıkıp içini boşatamıyordum
bu iacı kesinlikle tavsiye ederim tabi türküyede varmıdır bilemem ama ilaç kutusunda hem o ülke dili vardı hemde latin harler olabileceğini düşünüyorum
büyük bir kutu içinde sarılı bir renk içinde iki ilaç var biri toz ot gibi birşey biride su ikisini karıştırıyorsun
ucu bilyeli bir şişesi var yüzüne sürerken o bilye dönüyor
elma sirkesini ben sürmüstüm 1 kere
bir keredede fayda göremedim zaten
ama sunu söyleyim 2 gün kokusu burnumdaydi![]()
arkadaşlar ben 21 yaşindayım yüzümde hiç sivilce yoktı herkez hayran hayran bakardı ama bu yıl inanılmaz derecede sivilce çıktı yüzüm tüm yara bere.leke içinde.aynalara balamaz oldum.lütfen bana yardım edin lütfenn ya