Lekeler

Betlmiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
44
9
36
Hamileyken nar yersen bir yerine sıçradıysan bebeğinde de orda lek olurmuş gül koklarsan be bende gül lekesi olur ciğer yersen leke olurmuş gibi gibi gibi şeyler söyleniyor binaların doğruluk payı var mı sizce yaşayan bilen ? Az önce dayanamadım 2 tane nar yedim üstüme de sıçradı evet gittim hemen yıkadım böyle pimpirikli olmak da istemiyorum. Doğru mudur var mıdır böyle bir şey ?

Bende duydum onlari. Ne derece dogru bilemem. Ancak, nar yedim demissiniz. Narin cekirdekleri, sanci yaparmis. Isterseniz azaltin ya da yemeyin die uyarmak isterdim.

Nar
Hamileyken nar yersen bir yerine sıçradıysan bebeğinde de orda lek olurmuş gül koklarsan be bende gül lekesi olur ciğer yersen leke olurmuş gibi gibi gibi şeyler söyleniyor binaların doğruluk payı var mı sizce yaşayan bilen ? Az önce dayanamadım 2 tane nar yedim üstüme de sıçradı evet gittim hemen yıkadım böyle pimpirikli olmak da istemiyorum. Doğru mudur var mıdır böyle bir şey ?
NAR falan bilmem de çünkü bende çok severim ve hayla yerim , ama Gül konusunda sanki öyle birşey var hani gül lekesi oluyor ya gene de dokunup koklama derim.Bazen buyuklerimiz abartsada bazı şeyler doğru çıkıyor 9 ay sabret koklarsin😉

Back
X