Lekeler, Çiller lekelerden kurtulmak mumkun değil mi yaa :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
96
İstanbul
kızlar heryerde bır sürü tarif bir sürü krem bir sürü peeling tarifi var... hangisini uygulasak fayda etmiyor.. gerçekten lekelerden kurtulan ve leke bırakmayan bir ürün krem peeling vs birşey yok mu ya... yardım edin lütfen yüzümüzdeki lekelerden kurtulalım bebek ciltti hanımlara sesleniyorum duyun sesimizi :((

krem gibi şeyler kısa sürede etkili olacağını sanmıyorum konu başlığının altında TCA kimyasal peeling ile ilgili başlık var ona bir göz at istersen

krem gibi şeyler kısa sürede etkili olacağını sanmıyorum konu başlığının altında TCA kimyasal peeling ile ilgili başlık var ona bir göz at istersen

attım canım oda yüzü soyuyormus sanırım. işim nedenıyle soyulmasına izin veremem ne yazıkki :(

ben de maske doğal peeling krem gibi şeyler kullandım. Ama pek bir şey değişmiyor. Çok pahalı ürünleri de anca 1 kez alabilirsin. Ben de çalışıyordum 2-3 gün kötü görünüyorsun ama sonuç cidden çok iyi

ben TCA uyguladım hatta dün akşam 2. uygulamamı yaptım günlük hayatı etkiliyor ben esmer tenli olduğum için %25 oranında kullandım o yüzden ilk günü kararma sonraki gün buruşma sonraki günde de soyulma başladı. Ben lady nin dediği gibi yaptım ve sonuç başarılı :) 2. ci uygulamamda aynı tca yı kullanmama rağmen pek kararmadı :)

ben TCA uyguladım hatta dün akşam 2. uygulamamı yaptım günlük hayatı etkiliyor ben esmer tenli olduğum için %25 oranında kullandım o yüzden ilk günü kararma sonraki gün buruşma sonraki günde de soyulma başladı. Ben lady nin dediği gibi yaptım ve sonuç başarılı :) 2. ci uygulamamda aynı tca yı kullanmama rağmen pek kararmadı :)

ben beyaz tenlıyım.... sen nerden aldın lady saf almanız gerekıyor dıyor... ınternettede farklı farklı tca lar var hangısı orginal bilmiyorum... özelden bana nerden aldıgını yazarmıs cnm.. birde yatarken mı kullanıyorsun yoksa gunduz mu?

Back
X