- 16 Haziran 2016
- 97
- 22
- 88
- 30
- Konu Sahibi VeterinerHekimElif
Hanımlar mrblar öncelikle sürekli bu konu hakkında yazmaktan inanın ben de bıktım. İlk leflerimi şubatın 25inde fark etmiştim. Önce kulağımın arkasında sonra çene altında. Mayısın 30unda da boynumun kenarında farkettim tabi bunlar hep Reaktif neyse ben çok sayıda ultrason çok sayısıda hastane çok sayıda hematoloji doktoruna gittim en son gittiğim doktor pet bile yaptı boyunda tutulum vardı ama enfeksiyona bağlı dediler. Neyse bu ay gittim küçülmüşler. Neyse bende artık unutmuştum bir nebzede olsa sonra bi anda sol kasığıma ağrı gitti acile gittim 1cmlik reaktifmiş ödemli ve enfeksiyonlu dedi. Ben Erzurum da yaşıyorum burda havalar da sıcak şuan kafayı yemek üzereyim bu arada 8 ay önce doğum yaptım ve 8 ay sonra ilk defa regl oldum bitti 2 gün sonra bu kasıktaki ağrı çıktı. Büyür diye ödüm kopuyor ağlamaktan öldüm. Bu lenfler nasıl azalır ne olur bana yardım edin bıktım artık. Ölmek istiyorum bebeğime bakıp mahvoldum lütfen yardımcı olun Allah rızası için. Doğumdan sonra bunlar ne diye diye korkuyorum artık eşimde bıktı bana bi çare ne olur çok korkuyorum