Lenf bezi

Benide cok korkuttular biopsi kbb preferik yayma vs dr larin her gittigim odada acil kodu ile bir yere gondermeleri vs.
Hocalara yonlendirmeler saolsunlar cok ilgilendiler ama insan korkuyor işte ister istemez.
Zayiflamaktan kastim o degil birden sebepsiz asiri kilo kaybi karinda şişlik, gece aşırı terlemeler vs. Mesela dayim lenfomaydi yastigi sirilsiklam olurdu terden kafasi terlerdi vucut cop gibi karin siş boyunda mandalina kadar distan gorunen bir sislik vs.
Sizde varmidir bilmem ama ilk belirtileri bunlarmıs

Distendir benimde gecenlerde dişciye gittigim bir donemde hemde boynumda findik kadar bir sislik oldu, hareket edemedim boynum tutulmus gibi oldu korktum yine tabi ama antibiyotikle indi 3 4 gune

Yıllar evvel üniversite dönemimde benim de başıma gelmisti benzer şikayetler. Ateş, boyun şişliği, feci bir ağrı. Hatta ateşten yurtta kendi kendime bayılıp ayılmışım düşünün odada tektim kimse de yoktu Ben de ailem de çok endiselenmiştik. Sonuç: Tükürük bezi iltihabı. İlaç tedavisi vs. geçmişti. Bir daha da Allah göstermesin başıma gelmedi.
Çok geçmiş olsun, iyi düşünün sizin de benimki gibi başka sebeplerdendir inşallah. Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi.

Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin benim kızımında koltuk altı lenf bezi şişmişti gece ateşlenince çok korkmuştuk tahliller sonucu enfeksiyon çıkmıştı kedi elini yırtmış bundan kaynaklıydı antibiyotik tedavisi ile çok şükür geçti geçmiş olsun

Yok benim bilerek kilo kaybım var ama iştah kaçtı işte şimdi yiyemiyorum. Boynumda küçük bir şişlik var ve bastırınca aşırı acıyorç gece terleme yaşamıyorum o derece ama havalar sıcak olduğu için rahatsız oluyorum fakat öyle bariz bir terleme değil yaşadığım

Distendir benimde gecenlerde dişciye gittigim bir donemde hemde boynumda findik kadar bir sislik oldu, hareket edemedim boynum tutulmus gibi oldu korktum yine tabi ama antibiyotikle indi 3 4 gune
Antibiyotikte 2ögün benimde hafif inme var gibi ama tam düzelme yok şuan inşallah normale döner. Diğer tarafımı kanal yaptırdım hafif şişme oldu orada sonra doktor kanaldan dedi ama bu taraf belkide diğer diştendir

Amin amin inşallah iki küçük kızım var insan endişe ediyor. Size de geçmiş olsun güzel düşünmek lazım sanırım belki o zaman güzel olur

Size de geçmiş olsun. İnşallah benimde enfeksiyon kaynaklıdır.

Üst solunum yolu enfeksiyonuyla lenf bezleri şişiyor. Bende yıllardır nodül var bir sürü iyi huylu dediler. 2-3 senede bir doktora gidiyorum. Kafanıza takılırsa hastalığınız geçtikten 1-2 ay sonra tekrar doktora gidin. Bir sorun olsaydı parça alırlardı diye düşünüyorum. Kafanıza takmayın. Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Doktor çıkacak tahlil sonucuna göre konuşabilirim dedi belki o yüzden almamış olabilir. İnşallah almasına gerek olmaz

Amin amin inşallah iki küçük kızım var insan endişe ediyor. Size de geçmiş olsun güzel düşünmek lazım sanırım belki o zaman güzel olur
Endişe etmeyin kötü bir şey olmayacak.Her şey çok güzel olacak..
Lütfen güzel sonucunuzu da paylaşın bizimle

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Doktor çıkacak tahlil sonucuna göre konuşabilirim dedi belki o yüzden almamış olabilir. İnşallah almasına gerek olmaz
Su an net bir şey de söyleyemez zaten. Aslında ultrasonla baksalardi keşke. Kafanıza takmayın bir sorun olsa çoktan öğrenmiştiniz. Teşekkür ederim

Ben varim
Zamaninda ates ve parmak kadar lenfle doktora gitmisim dahiliye doktoru teshis koymus. Kbb uzmani kitaplarda bulmus. Asiri halsiz oldugumu hatirliyorum. Dalak ve lenflere yerlesirmis. Birde 2 yil once bence tekrarladi. 10 gun kendime gelemedim ama kimsede bilmiyordu sadece aile hekimim inanip rapor vermisti. Bir sakin olun kotu cikarsa o zmn dusunursunuz.

Ciddi bir sey yoktur. Kotu bir sey olsa genelde agri sizi olmaz, enfeksiyondan sismistir. Hatta hali hazirda hasta oldugunuz icin diger ihtimal milyonda 1 falan sayilir. Bu arada doktor, tipci degilim, siz tahlillerinizi yaptirmaya devam edin tabi ki

Ultrasonla bakıldı mı? Sizin tarife göre enfeksiyon gibi duruyor ancak doktor yinede araştırmakla iyi ediyor. Geçmiş olsun.

Merhaba ateş hem enfeksiyon belirtisi olmakla birlikte kanser gibi hastalıklarda baş roldedir. Ama sizde agri olması enfeksiyon belirtisi gibi görünüyor. Kilo kaybı halsizlik terleme gibi şikayetinizleriniz var mı?

Bende ramazandan bir hafta önce kbb gittim benim yıllardır kulağım da alerjik kaşıntı oluyor saçlarımı toplarken kulağımın arkasında bir sertlik geldi elime aynen hemen doktora gittimblenf bezi şişmiş dedi kulak enfeksiyonu na bağladı halen sis ve ağrı yapıyor ağrı varsa zaten endişe etmeyin deniyor
Ultrasonla bakıldı bir şey yok dendi ramazan bitsin tekrar gidicem çünkü ağrı devam ediyor
Bende çok endişe etmiştim arada yine etmiyor değilim ama ultrosanda bir şey çıkmaması rahatlattı beni kan tahlili yapılmadı bende

Geçmiş olsun kötü şeyler düsünmeyin eşiniz de sizi rahtalatmaknicin yapıyordur bide o panik olsa ne.olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…