- 17 Aralık 2015
- 27.003
- 49.321
- 598
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Benide cok korkuttular biopsi kbb preferik yayma vs dr larin her gittigim odada acil kodu ile bir yere gondermeleri vs.Geçmiş olsun size de. Şuanda iştah sorunum var. Kilo kaybım var ama sebebi yemeyi bilerek kesmiş olmam. İftarda sadece çorba sahurda yumurta ekmek vs yiyip daha sıkı oruç tutmak ve bu vesile ile göbeğimden kurtulmak istedim. İşe yaradı ama halsiz bıraktı çok. Buarada acı varsa enflasyondur dedi doktor ve çok acıyor hatta yutkunurken bile acıyor çok. Antibiyotik verdi umarım işe yarar. Nezle olduğum için gece üşüme var terleme yok. Ay umarım sorun yoktur yaa çok endişe ediyor insan valla nasıl iş bu bilmem insan korkuyor yaa
Distendir benimde gecenlerde dişciye gittigim bir donemde hemde boynumda findik kadar bir sislik oldu, hareket edemedim boynum tutulmus gibi oldu korktum yine tabi ama antibiyotikle indi 3 4 guneAyrıca sağ tarafım şiş ve orada kanal yapılması gereken diş var onun yanında da bir dişim eksik içi baya oyuldu hatta damağımda beyaz beyaz iltihap tarzı şeyler oluyor sonra geçiyor patlıyor belki sebebi bu bile olabilir
Yıllar evvel üniversite dönemimde benim de başıma gelmisti benzer şikayetler. Ateş, boyun şişliği, feci bir ağrı. Hatta ateşten yurtta kendi kendime bayılıp ayılmışım düşünün odada tektim kimse de yoktuKızlar iki gün önce sağ boyun kısmım şişti. Ateşim vardı ve yorganın altında bile titredim sabaha kadar. Hemen doktora gittik. Doktor" lenf bezlerin şişmiş, hafif nezle de var ama ben vücudunda kanser hücresi var mı diye bakmalıyım" dedi. Tabi bu beni aşırı korkuttu. Kan değerlerim yarından bile azmış d vitamini düşükmüş. Bu sırada eşimde yanımızdaydı tabi. (bu ayrıntıyı verme sebebim tartışma) ben aşırı korktum. Yani kötü sonuc gelir mi endişesi yaşıyorum. Eşimse çok rahat. Bu yüzden tartıştık bugün " yaaa çok abartıyorsun, bu ne kendine gel bence bademcik gibi bişi o" dedi ama benim canım çok yanıyor yani yutkunurken, başını döndürürken falan aşırı bir ağrı acıma var. Eşime çok kırıldım sanki beni önemsemiyor gibi hissettim..abartıyor muyum? Bu durumu yaşayıp sıkıntısız lenfi inen oldu mu? Karışık olduysa kusura bakmayın. Ayrıca daha önce aldığım ayakkabı için çok üzülmüştüm yaa sizlerin demesi haklı çıktı sağlık gidince önemi kalmıyor aldıklarımızın dilediğin gibi yaşamak lazımmış
Yok benim bilerek kilo kaybım var ama iştah kaçtı işte şimdi yiyemiyorum. Boynumda küçük bir şişlik var ve bastırınca aşırı acıyorç gece terleme yaşamıyorum o derece ama havalar sıcak olduğu için rahatsız oluyorum fakat öyle bariz bir terleme değil yaşadığımBenide cok korkuttular biopsi kbb preferik yayma vs dr larin her gittigim odada acil kodu ile bir yere gondermeleri vs.
Hocalara yonlendirmeler saolsunlar cok ilgilendiler ama insan korkuyor işte ister istemez.
Zayiflamaktan kastim o degil birden sebepsiz asiri kilo kaybi karinda şişlik, gece aşırı terlemeler vs. Mesela dayim lenfomaydi yastigi sirilsiklam olurdu terden kafasi terlerdi vucut cop gibi karin siş boyunda mandalina kadar distan gorunen bir sislik vs.
Sizde varmidir bilmem ama ilk belirtileri bunlarmıs
Antibiyotikte 2ögün benimde hafif inme var gibi ama tam düzelme yok şuan inşallah normale döner. Diğer tarafımı kanal yaptırdım hafif şişme oldu orada sonra doktor kanaldan dedi ama bu taraf belkide diğer diştendirDistendir benimde gecenlerde dişciye gittigim bir donemde hemde boynumda findik kadar bir sislik oldu, hareket edemedim boynum tutulmus gibi oldu korktum yine tabi ama antibiyotikle indi 3 4 gune
Amin amin inşallah iki küçük kızım var insan endişe ediyor. Size de geçmiş olsun güzel düşünmek lazım sanırım belki o zaman güzel olurYıllar evvel üniversite dönemimde benim de başıma gelmisti benzer şikayetler. Ateş, boyun şişliği, feci bir ağrı. Hatta ateşten yurtta kendi kendime bayılıp ayılmışım düşünün odada tektim kimse de yoktuBen de ailem de çok endiselenmiştik. Sonuç: Tükürük bezi iltihabı. İlaç tedavisi vs. geçmişti. Bir daha da Allah göstermesin başıma gelmedi.
Çok geçmiş olsun, iyi düşünün sizin de benimki gibi başka sebeplerdendir inşallah. Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi.
Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin benim kızımında koltuk altı lenf bezi şişmişti gece ateşlenince çok korkmuştuk tahliller sonucu enfeksiyon çıkmıştı kedi elini yırtmış bundan kaynaklıydı antibiyotik tedavisi ile çok şükür geçti geçmiş olsun
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Doktor çıkacak tahlil sonucuna göre konuşabilirim dedi belki o yüzden almamış olabilir. İnşallah almasına gerek olmazÜst solunum yolu enfeksiyonuyla lenf bezleri şişiyor. Bende yıllardır nodül var bir sürü iyi huylu dediler. 2-3 senede bir doktora gidiyorum. Kafanıza takılırsa hastalığınız geçtikten 1-2 ay sonra tekrar doktora gidin. Bir sorun olsaydı parça alırlardı diye düşünüyorum. Kafanıza takmayın. Çok geçmiş olsun
Endişe etmeyin kötü bir şey olmayacak.Her şey çok güzel olacak..Amin amin inşallah iki küçük kızım var insan endişe ediyor. Size de geçmiş olsun güzel düşünmek lazım sanırım belki o zaman güzel olur
İnşallah her şey çok güzel olacak. Tabi mutlaka yazarım. İlginiz için teşekkür ederimEndişe etmeyin kötü bir şey olmayacak.Her şey çok güzel olacak..
Lütfen güzel sonucunuzu da paylaşın bizimle
Su an net bir şey de söyleyemez zaten. Aslında ultrasonla baksalardi keşke. Kafanıza takmayın bir sorun olsa çoktan öğrenmiştiniz. Teşekkür ederimTeşekkür ederim size de geçmiş olsun. Doktor çıkacak tahlil sonucuna göre konuşabilirim dedi belki o yüzden almamış olabilir. İnşallah almasına gerek olmaz
İnşaallah tekrar geçmiş olsunSize de geçmiş olsun. İnşallah benimde enfeksiyon kaynaklıdır.
Kızlar iki gün önce sağ boyun kısmım şişti. Ateşim vardı ve yorganın altında bile titredim sabaha kadar. Hemen doktora gittik. Doktor" lenf bezlerin şişmiş, hafif nezle de var ama ben vücudunda kanser hücresi var mı diye bakmalıyım" dedi. Tabi bu beni aşırı korkuttu. Kan değerlerim yarından bile azmış d vitamini düşükmüş. Bu sırada eşimde yanımızdaydı tabi. (bu ayrıntıyı verme sebebim tartışma) ben aşırı korktum. Yani kötü sonuc gelir mi endişesi yaşıyorum. Eşimse çok rahat. Bu yüzden tartıştık bugün " yaaa çok abartıyorsun, bu ne kendine gel bence bademcik gibi bişi o" dedi ama benim canım çok yanıyor yani yutkunurken, başını döndürürken falan aşırı bir ağrı acıma var. Eşime çok kırıldım sanki beni önemsemiyor gibi hissettim..abartıyor muyum? Bu durumu yaşayıp sıkıntısız lenfi inen oldu mu? Karışık olduysa kusura bakmayın. Ayrıca daha önce aldığım ayakkabı için çok üzülmüştüm yaa sizlerin demesi haklı çıktı sağlık gidince önemi kalmıyor aldıklarımızın dilediğin gibi yaşamak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?