- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kızlarım olduktan sonra böyle olmaya başladım aslında yani hep onlara benden başkası bakamaz ben iyi olmalıyım düşüncesi ile hareket eder oldum. Rahat birisiyken onlarla birlikte tuhaf bir durum gelişti bende hatta eşimde farkında çevremde buna engel olamıyorum yanş her olayı kızlarım için düşünüyorum sanki artık ama bu olayda İlk kez yaşadım ve aşırı ağrım vardı hala da devam ediyor bu yüzden endişe ettim.hep böyle pimpirikli misiniz
yani lenf bezlerinin şişmesi çok olağan bir durumdur
ama kan değerleriniz düşük olduğu için doktor test yapmak istemiş
eşiniz de kendince moral olsun diye bu kadar bırakma kendini demiş
oğlumun boyun lenf bezleri bademciklerinden önce şişer bunu ilk gördüğümde de hala da çok endişelenmem
bu arada endişenin duruma faydası da yok, tartışılacak değersiz hissedilecek durum da yok zira moral vermeye çalışmış
eğer bu ruh haliniz devam edici ise o konuda destek almayı deneyebilirsiniz zira kendi hayatınızı hem kendinize hem de çevredekilere zorlaştırırsınız
geçmiş olsun umarım sonuçlar çok güzel gelir
not: yorumdan sonra okudum bir şey çıkmamış geçmiş olsun
diyet ve oruç bir arada bağışıklığınızı düşürmüştür, dişinizde de iltihap varmış
lenf bezleriniz de bu savaş için büyümüşler, savaş bitince olağan hallerine geri dönerler
Sağolun. Teşekkür ederim inşallahGözünüz aydın rabbim beterinden korusun şişlik tedavi ile birlikte zamanla geçecek inşaallah tekrar geçmiş olsun
Çok sevindim geçmiş olsun.Kızlar, sonucum çıktı. Sıkıntı yokmuş çok şükür hala inmedi boynum ama sanırım o da geçecek
Senelerdir şişmiş lenf bezleriyle yasiyorum. Doktorlar cok arastirdilar hicbir sey cikmadi cok sukur. Yapisal da olabilir agiz icindeki en ufak bir enfeksiyon da yapabilir en dusuk ihtimal lenf kanseri yani sizi rahatlatmak icin oyle davranmistirKızlar iki gün önce sağ boyun kısmım şişti. Ateşim vardı ve yorganın altında bile titredim sabaha kadar. Hemen doktora gittik. Doktor" lenf bezlerin şişmiş, hafif nezle de var ama ben vücudunda kanser hücresi var mı diye bakmalıyım" dedi. Tabi bu beni aşırı korkuttu. Kan değerlerim yarından bile azmış d vitamini düşükmüş. Bu sırada eşimde yanımızdaydı tabi. (bu ayrıntıyı verme sebebim tartışma) ben aşırı korktum. Yani kötü sonuc gelir mi endişesi yaşıyorum. Eşimse çok rahat. Bu yüzden tartıştık bugün " yaaa çok abartıyorsun, bu ne kendine gel bence bademcik gibi bişi o" dedi ama benim canım çok yanıyor yani yutkunurken, başını döndürürken falan aşırı bir ağrı acıma var. Eşime çok kırıldım sanki beni önemsemiyor gibi hissettim..abartıyor muyum? Bu durumu yaşayıp sıkıntısız lenfi inen oldu mu? Karışık olduysa kusura bakmayın. Ayrıca daha önce aldığım ayakkabı için çok üzülmüştüm yaa sizlerin demesi haklı çıktı sağlık gidince önemi kalmıyor aldıklarımızın dilediğin gibi yaşamak lazımmış
Teşekkür ederimÇok sevindim geçmiş olsun.
Öyle yapmış sanırım. Çok şükür güzel çıkışı sonuçlar hafif hafif indi gibi de bir tane yeni çıkıyor gibi küçük o da ama bakalım inşallah sorunsuz geçecekSenelerdir şişmiş lenf bezleriyle yasiyorum. Doktorlar cok arastirdilar hicbir sey cikmadi cok sukur. Yapisal da olabilir agiz icindeki en ufak bir enfeksiyon da yapabilir en dusuk ihtimal lenf kanseri yani sizi rahatlatmak icin oyle davranmistir
Çok geçmiş olsun, sonuçların iyi çıkmasına sevindim.Öyle yapmış sanırım. Çok şükür güzel çıkışı sonuçlar hafif hafif indi gibi de bir tane yeni çıkıyor gibi küçük o da ama bakalım inşallah sorunsuz geçecek
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, sonuçların iyi çıkmasına sevindim.
2015 yılında annemin yüzünün bir yani aşırı derecede sismisti, haftalarca hastanede kaldık...benzer korkuları yaşadığımız için konunuzu görünce üzülmüştüm ama çok şükür ciddi bir sıkıntı yokmuşTeşekkür ederimbende baya rahatladım
Size de çok geçmiş olsun. Çok şükür şu durumda kötü bir durum çok daha uğraştırıcı ve kötü olabilirdi. Çok şükür buna şükür2015 yılında annemin yüzünün bir yani aşırı derecede sismisti, haftalarca hastanede kaldık...benzer korkuları yaşadığımız için konunuzu görünce üzülmüştüm ama çok şükür ciddi bir sıkıntı yokmuşbir daha yaşanmaz umarım.
Merhaba geçmiş olsun öncelikleSize de çok geçmiş olsun. Çok şükür şu durumda kötü bir durum çok daha uğraştırıcı ve kötü olabilirdi. Çok şükür buna şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?