Lenf bezi

hep böyle pimpirikli misiniz

yani lenf bezlerinin şişmesi çok olağan bir durumdur

ama kan değerleriniz düşük olduğu için doktor test yapmak istemiş

eşiniz de kendince moral olsun diye bu kadar bırakma kendini demiş

oğlumun boyun lenf bezleri bademciklerinden önce şişer bunu ilk gördüğümde de hala da çok endişelenmem

bu arada endişenin duruma faydası da yok, tartışılacak değersiz hissedilecek durum da yok zira moral vermeye çalışmış

eğer bu ruh haliniz devam edici ise o konuda destek almayı deneyebilirsiniz zira kendi hayatınızı hem kendinize hem de çevredekilere zorlaştırırsınız

geçmiş olsun umarım sonuçlar çok güzel gelir

not: yorumdan sonra okudum bir şey çıkmamış geçmiş olsun

diyet ve oruç bir arada bağışıklığınızı düşürmüştür, dişinizde de iltihap varmış

lenf bezleriniz de bu savaş için büyümüşler, savaş bitince olağan hallerine geri dönerler

Kızlarım olduktan sonra böyle olmaya başladım aslında yani hep onlara benden başkası bakamaz ben iyi olmalıyım düşüncesi ile hareket eder oldum. Rahat birisiyken onlarla birlikte tuhaf bir durum gelişti bende hatta eşimde farkında çevremde buna engel olamıyorum yanş her olayı kızlarım için düşünüyorum sanki artık ama bu olayda İlk kez yaşadım ve aşırı ağrım vardı hala da devam ediyor bu yüzden endişe ettim.

Senelerdir şişmiş lenf bezleriyle yasiyorum. Doktorlar cok arastirdilar hicbir sey cikmadi cok sukur. Yapisal da olabilir agiz icindeki en ufak bir enfeksiyon da yapabilir en dusuk ihtimal lenf kanseri yani sizi rahatlatmak icin oyle davranmistir

Öyle yapmış sanırım. Çok şükür güzel çıkışı sonuçlar hafif hafif indi gibi de bir tane yeni çıkıyor gibi küçük o da ama bakalım inşallah sorunsuz geçecek

Teşekkür ederim bende baya rahatladım
2015 yılında annemin yüzünün bir yani aşırı derecede sismisti, haftalarca hastanede kaldık...benzer korkuları yaşadığımız için konunuzu görünce üzülmüştüm ama çok şükür ciddi bir sıkıntı yokmuş bir daha yaşanmaz umarım.

Size de çok geçmiş olsun. Çok şükür şu durumda kötü bir durum çok daha uğraştırıcı ve kötü olabilirdi. Çok şükür buna şükür

Size de çok geçmiş olsun. Çok şükür şu durumda kötü bir durum çok daha uğraştırıcı ve kötü olabilirdi. Çok şükür buna şükür
Merhaba geçmiş olsun öncelikle
Şuan kızkardeşimde aynı şüpheyle hastaneye gidip geliyor
Sizin nasıl bi şişlikti
Lokal mi yoksa genel miydi yani bi boyut verseniz ne gibiydi şuan sadece anlık bile olsa rahatlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…