• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Lens hakkinda yardiminiza ihtiyacim var

rasawvatha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
208
199
33
Merhaba, ben geçen hafta solotica natural colors quartzo numarasiz lens aldım ilk 3 gün hiçbir sorunum yoktu hatta 3.gun takip dişari ciktim 6 saate yakin gozumde oldugunu bile hissetmeden devam ettim ancak 2 gündür bi yanlişlik yapiyorum sanirim gözüme taktiğimda çok aşiri yanma hissediyorum dayanamayip geri çıkariyorum iki gözümde de ayni şekilde.

İnternetten biraz araştirdim lens daha yeni görülür şekilde bi hasar göremedim yırtık gibi çizdiğimi de düşünmüyorum tirnaklarimi ilk aldigim gun kesmistim daha pek uzamadi tirnaklarım tersi düzü kısmını da daha tam öğrenemedim ama iki türlü de yanma hissediyorum ters taktiğimda zaten hem yanma hem batma oluyor bi türlü çozemedim ilk 3 gün sorunum yokken nedense 2 gün takamadim takarken bi yanlis yapiyorum sizce sorun ne olabilir :(

Belki ters takmışsınızdır lensi parmağınıza alınca bir yerinde silik bir şekilde 123 yazıyor eğer sayılar tersse lens de terstir..
Lensi avucunuza alıp solüsyon ile güzel bir şekilde ovun ve düzlüğüne dikkat ederek yeniden takın. Eğer sorun hala devam ederse belki de solüsyonunuz rahatsızlık veriyordur

Belki ters takmışsınızdır lensi parmağınıza alınca bir yerinde silik bir şekilde 123 yazıyor eğer sayılar tersse lens de terstir..
Lensi avucunuza alıp solüsyon ile güzel bir şekilde ovun ve düzlüğüne dikkat ederek yeniden takın. Eğer sorun hala devam ederse belki de solüsyonunuz rahatsızlık veriyordur

lensi ters takıyorum diye de düşündüm ama baya dikkatli baktım düz takıyorum sanırım solusyondan kaynaklanıyor son kullanma tarihi yaklaşmış bu bayatlama gibi durumlar olabilir dedi bi arkadaşım yeni bir solusyon alıp güzelce lensi temizleyip tekrar deneyeceğim yarın

lensi ters takıyorum diye de düşündüm ama baya dikkatli baktım düz takıyorum sanırım solusyondan kaynaklanıyor son kullanma tarihi yaklaşmış bu bayatlama gibi durumlar olabilir dedi bi arkadaşım yeni bir solusyon alıp güzelce lensi temizleyip tekrar deneyeceğim yarın
Bencede solüsyonla alakalıdır.. ben de ilk lense başladığımda doktorun verdiği solüsyonu kullanmıştım ve inanılmaz rahatsız eidyordu hep gözümde yanma ve uykum varmış gibi bir his oluyodu

ilk 3 gun yanmayıp sonra yanıyorsa lens kirli kalmış olabilir. bence solusyonu dğiştirip tekrar dene cnm. Benzer sorunla doktora gittiğimde söylemişti. kendi kullandığım solüsyon önerebilirim ben memnunum açıkçası. sorun devm ederse doktoruna gitmelisin. gozlerin mikrop kapabilir.

ilk 3 gun yanmayıp sonra yanıyorsa lens kirli kalmış olabilir. bence solusyonu dğiştirip tekrar dene cnm. Benzer sorunla doktora gittiğimde söylemişti. kendi kullandığım solüsyon önerebilirim ben memnunum açıkçası. sorun devm ederse doktoruna gitmelisin. gozlerin mikrop kapabilir.

Yeni solusyon aldim şu an hiç yanma yok çok rahatladi gözlerim bi onceki bio true idi onda ilk takinca hafif yaniyordu ilk gunden beri ama 3 gun sonra asiri yanmaua basladj şu an opti free express aldim hicbir yanma hissetmiyorum :)

Yeni solusyon aldim şu an hiç yanma yok çok rahatladi gözlerim bi onceki bio true idi onda ilk takinca hafif yaniyordu ilk gunden beri ama 3 gun sonra asiri yanmaua basladj şu an opti free express aldim hicbir yanma hissetmiyorum :)
sorunun çözülmesine sevindim cnm :KK73:lenslerinin temizliğini ihmal etme yinede

Merhaba,
Bugun desio forrest green lens aldim ve surekli kayiyor gozumden ve bulanik goruyorum. İlk defa lens kullaniyorum. Bu durum neden kaynaklaniyor olabilir. Gozlerim koyu kahverengi ve bu reng cok acik oldu bu arada seytan gibi gorunuyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Dereceli bu arada lenslerim. Kullananlardan.yardim.oneri bekliyorum

Merhaba,
Bugun desio forrest green lens aldim ve surekli kayiyor gozumden ve bulanik goruyorum. İlk defa lens kullaniyorum. Bu durum neden kaynaklaniyor olabilir. Gozlerim koyu kahverengi ve bu reng cok acik oldu bu arada seytan gibi gorunuyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Dereceli bu arada lenslerim. Kullananlardan.yardim.oneri bekliyorum

lens gözüne tam oturmuyor sanırım bu göz ölçülerini ölçtürüp mu aldın acaba ?

Merhaba, Bende Solotica hidrocor ambar ile solflex natural colors ocre var. Bugun aldım (18 Ağustos 2017), bir kez denemek üzere taktım ve renkleri bana olmadıgı için satmak istiyorum. Hidrocor'u 240, Solflex'i 90 tl'ye verebilirim. Bursadayım.

Back
X