- 16 Ekim 2015
- 208
- 199
- 33
- Konu Sahibi rasawvatha
-
Belki ters takmışsınızdır lensi parmağınıza alınca bir yerinde silik bir şekilde 123 yazıyor eğer sayılar tersse lens de terstir..
Lensi avucunuza alıp solüsyon ile güzel bir şekilde ovun ve düzlüğüne dikkat ederek yeniden takın. Eğer sorun hala devam ederse belki de solüsyonunuz rahatsızlık veriyordur
Bencede solüsyonla alakalıdır.. ben de ilk lense başladığımda doktorun verdiği solüsyonu kullanmıştım ve inanılmaz rahatsız eidyordu hep gözümde yanma ve uykum varmış gibi bir his oluyodulensi ters takıyorum diye de düşündüm ama baya dikkatli baktım düz takıyorum sanırım solusyondan kaynaklanıyor son kullanma tarihi yaklaşmış bu bayatlama gibi durumlar olabilir dedi bi arkadaşım yeni bir solusyon alıp güzelce lensi temizleyip tekrar deneyeceğim yarın
ilk 3 gun yanmayıp sonra yanıyorsa lens kirli kalmış olabilir. bence solusyonu dğiştirip tekrar dene cnm. Benzer sorunla doktora gittiğimde söylemişti. kendi kullandığım solüsyon önerebilirim ben memnunum açıkçası. sorun devm ederse doktoruna gitmelisin. gozlerin mikrop kapabilir.
sorunun çözülmesine sevindim cnmYeni solusyon aldim şu an hiç yanma yok çok rahatladi gözlerim bi onceki bio true idi onda ilk takinca hafif yaniyordu ilk gunden beri ama 3 gun sonra asiri yanmaua basladj şu an opti free express aldim hicbir yanma hissetmiyorum :)
Merhaba,
Bugun desio forrest green lens aldim ve surekli kayiyor gozumden ve bulanik goruyorum. İlk defa lens kullaniyorum. Bu durum neden kaynaklaniyor olabilir. Gozlerim koyu kahverengi ve bu reng cok acik oldu bu arada seytan gibi gorunuyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Dereceli bu arada lenslerim. Kullananlardan.yardim.oneri bekliyorum
EvetSevgiler tatlik dr ölçtü sadece dia olcusu vermedi bana desio da 14.3 kucuk geldi. Sanirim.14.5 olanlardan bulmam lazmlens gözüne tam oturmuyor sanırım bu göz ölçülerini ölçtürüp mu aldın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?