Kontakt Lens lens istiyorum ama ne seçiceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
merhaba kızlar nasılsınız benim bir sorunum var aslında kendime lens almıştım çok da beğendim ama sizin lenslerinizi dahada beğendim çok güzeller açık kahve göz rengim göz rengime yakın fotorafları eklicem ve aradığım renkleri umarım bulabilirim bide gözdeyken kimse anlayamayacağı bi tür istiyorum gözünde lens mı var denmesini istemiyorum açıkcası :D yanı çok fazla doğal arıyorum $acik_kahve_gozler1_th.webp Eki Görüntüle 627909 $89827875pg8.webp $tuba-buyukustun-003.webp Lens seçme konusunda pek başarılı değilim bu markalardan bile anlamıyorum ama sizden görduğum kadarıyla solotica hidrocor mel güzel bi marka gibi geldi lüften yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekürler :34:

Son düzenleme:
canım merhaba ben de bir süredir kararsızlık yasıyorum KK sayesinde biraz bilgi sahibi oldum lens konusunda. beren saat'inkiler solotica charme mel e benziyor tuba büyüküstün'ünkiler de yine solotica ama ocre rengi. cor serisi haresiz oluyor charme serisi hareli demek. ben şahsen harelileri beğeniyorum çünkü kendi göz yapımda da hare var haresizler çok yapay geliyor bana ama tabi zevk ve göz yapısına da bağlı yakışana yakışıyor. eğer sen de benim gibi Rihanna'nın göz rengini beğeniyorsan solotica charme mel i tavsiye ederim. bu linke gel orada solotica lensleri tartışıyoruz:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-2803.html

canım merhaba ben de bir süredir kararsızlık yasıyorum KK sayesinde biraz bilgi sahibi oldum lens konusunda. beren saat'inkiler solotica charme mel e benziyor tuba büyüküstün'ünkiler de yine solotica ama ocre rengi. cor serisi haresiz oluyor charme serisi hareli demek. ben şahsen harelileri beğeniyorum çünkü kendi göz yapımda da hare var haresizler çok yapay geliyor bana ama tabi zevk ve göz yapısına da bağlı yakışana yakışıyor. eğer sen de benim gibi Rihanna'nın göz rengini beğeniyorsan solotica charme mel i tavsiye ederim. bu linke gel orada solotica lensleri tartışıyoruz:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-2803.html

Çok teşekkür ederim canım cevabın için Rihanna'nın göz rengini cidden beğeniyorum bu seriyi cidden düşünücem .:23:

rica ederim canım :16: aynı rengi istiyoruz orda birlikte karar veririz ben de çok kararsız kaldım ocre charme mı mel charme mı diye. bi arkadaş ocreli fotografını ekliycek onu bekliyorum. sen de gör ona göre karar verirsin. :54:

rica ederim canım :16: aynı rengi istiyoruz orda birlikte karar veririz ben de çok kararsız kaldım ocre charme mı mel charme mı diye. bi arkadaş ocreli fotografını ekliycek onu bekliyorum. sen de gör ona göre karar verirsin. :54:

Evet canım alıyım sonra bende eklerim fotorafı doğal olmuş mu gitmemiş mı karar veririz :12:

ben pek böyle lensler kullanmayı sevmem sadece 1 yıl kullandım oda yeşildi.. ama bence 3 resim seç hem güzel hemde biraz doğaldaa

Bekliyelim ozaman İnşallah güzel çıkar :D Bana gözünüz lens mı diye sorulunca deli oluyorum :1:

arkadaslar lutfdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yardımcı olun bana :43:ben boush lom lens kullanıodum onjeden grey dı .kimse gri demiodu . buz mavısı gbı duruodu.eskidi attım.şimdı yenısını aldım ama hıc ole durmuo cok harelı ve grii duruo degişmiş heralde cok sevıodum onlarııııı ... bana onerebilceginiz buz mavisi durjak renkli kozmetik amaçlı kullanabiljegim bi lens var mı :2:

arkadaslar lutfdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yardımcı olun bana :KK43:ben boush lom lens kullanıodum onjeden grey dı .kimse gri demiodu . buz mavısı gbı duruodu.eskidi attım.şimdı yenısını aldım ama hıc ole durmuo cok harelı ve grii duruo degişmiş heralde cok sevıodum onlarııııı ... bana onerebilceginiz buz mavisi durjak renkli kozmetik amaçlı kullanabiljegim bi lens var mı :2:
hidrocor ice

Back
X