Doğuma Hazırlık lens kullananlar bakabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dzdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
26
0
86
İzmir
kızlar günaydın herkese,
epidural sezeryanda lensinizi çıkarttırıyorlar mı, başınıza geldi mi ya da duydunuz mu? banim gözlerim ileri çıkartırsam problem olur, resimlerimde kalın kalın çerçeveli gözlüklü olmak istemiyorum amaa :(

cnm bende lens takıyodum ama hamile olduktan sonra pek takmadım zmnı bitti sonrada almadım buaralar almak istiyorum yine bi sorun olurmu acaba hamileyken lens takmak senn bilgin varmı

cnm bende lens takıyodum ama hamile olduktan sonra pek takmadım zmnı bitti sonrada almadım buaralar almak istiyorum yine bi sorun olurmu acaba hamileyken lens takmak senn bilgin varmı

Yok canım hamileyken lens kullanmakta sorun yok ben takıyorum zaten. benim merak ettiğim ameliyatlarda vücuttaki aparatları takıları falan çıkartıyorsun ya, lensi de çıkartıyorlar mı sezeryanda acaba?

evet aslında önemli sonra resm kamera falan öle cık ayalım gerci benm okadar ileri degil ama olsun :D
cıkarırız ameliyatta sonra takarız yine olmassmıkaydirigubbakcemile3

evet aslında önemli sonra resm kamera falan öle cık ayalım gerci benm okadar ileri degil ama olsun :D
cıkarırız ameliyatta sonra takarız yine olmassmıkaydirigubbakcemile3

olmaz ama yaa bebeğim annesini ilk şişe dibi gözlüklerle mi görecek, hem ameliyathane de resimlerim çekilecek kısmetse :(
Neyse bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi boş :)
ben bu gülümsemeleri ekleyemiyorum ama mesajlarıma ayarlarım mı kapalı ki, napmalı?

hmm ben ameliyathanede resim cektirmicegm içn onu düsünmemeiştim kaydirigubbakcemile3
evet hayrlısıyla saglıkla sıhatle alalımda kucagımıza gerisi bos..
gülümsemelere tıklayınca yapılmıyomu alla alla

bende lens kullanıyorum ama benimkiler idare eder 3.5 no .benimde bldiğim gözlük dahi almazlar ameliyata kızlar :((

hmm ben ameliyathanede resim cektirmicegm içn onu düsünmemeiştim kaydirigubbakcemile3
evet hayrlısıyla saglıkla sıhatle alalımda kucagımıza gerisi bos..
gülümsemelere tıklayınca yapılmıyomu alla alla

yok walla tıklıyorum tıklıyorum olmuyor

Benim de merak ettiğim bir konu ama ben normal doğum bekliyorum. Acaba o zamanda çıkarttırırlar mı?

Benim de merak ettiğim bir konu ama ben normal doğum bekliyorum. Acaba o zamanda çıkarttırırlar mı?

çıkarttırabilirler canım sezeryanda çıkarttırıyorlarsa sanki :(( ben de epidural sezeryan istiyorum aslında, genel anestezi neyse de uyanığınız işte ne gerek var kii :))))

yakında doktora gidecek olan var mı sorsa kızlar?

çıkarttırabilirler canım sezeryanda çıkarttırıyorlarsa sanki :(( ben de epidural sezeryan istiyorum aslında, genel anestezi neyse de uyanığınız işte ne gerek var kii :))))

yakında doktora gidecek olan var mı sorsa kızlar?

Bana da çıkarttırırlar gibi geliyor. Allah korusun bir komplikasyon olduğunda narkoz falan verirlerse uyutulmak zorunda kalınabilir anne adayı. Aslında nadirende olsa gözümde lens olduğunu unutup uyuduğum gecelerde olmuyor değil. Eh ne yapalım kör gibi bakarız artık.

kızlar sorunuza cevap vereyim lens kullanan biri olarak epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım,lenslerinizi çıkarttırıyorlar...
aynı şekilde normal doğumda da çıkartmanızı istiyorlar.
şakkıdı

kızlar sorunuza cevap vereyim lens kullanan biri olarak epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım,lenslerinizi çıkarttırıyorlar...
aynı şekilde normal doğumda da çıkartmanızı istiyorlar.
şakkıdı

hadi yaa üzüldüm bak şimdiiii :((((((((((((((((

ben lens hala kullanıorum bi sıkıntı yok
hamilelikte takılmaması gerk die bişey yok yani
ama doğumu en iyi doktorun bilir veya göz doktoruna sorun... ama zannetmiorum çünkü epiduralda belden altın uyuşuk oluo nolcakki

Hamılelıkte ne sorun olacak kızlar yha lensın..
Epıdural sezeryandada sorun olacagını hıc sanmıorum

Yani bence de sorun olmamalı..Umarım olmazbilmiyorumkismile Benim gözler göremez ki yavrumu o zamannnmafoldumben Lensle ne ilgisi var anlamadım doğum olayının ayrıca...Eğer çıkarttırıyolarsa ben söylememeyi bile düşünebilirim vallakafamçokkarıştı Aklıma bile gelmemişti benim burayı okumadan önce:1shok:

selam herkese,
ben 1 hafta önce normal doğum yaptım, lensleri çıkartmadılar, epiduralli sezeryanda da çıkartmaya gerek yokmuş, hemşire bana sadece genel anestezi durumunda çıkartmak zorundayız demişti

Back
X