Ben de freshlook hareli yeşil kullanıyorum.Numarası da seninkine yakın.Gözlerim koyu renk olmasına rağmen çok beğeniyorlar,lens olduğunu farketmiyorlar.10 sene oldu ilk bu marka almıştım hala devam ediyorum.Alışkanlık oldu başka marka hiç deneyemedim.Memnunum.
Çoğu kişi şeffaf öneriyor dediğiniz gibi ben her ikisini de almayı düşünüyorum bayadır heves ettim renkli lensten rahatsız olursam şeffafa geçerimŞeffaf kullanmanız daha iyi değil mi? Bana renkli lensin her türlüsü itici geliyor, yakıştıramıyorum.
Çoğu kişi şeffaf öneriyor dediğiniz gibi ben her ikisini de almayı düşünüyorum bayadır heves ettim renkli lensten rahatsız olursam şeffafa geçerimŞeffaf kullanmanız daha iyi değil mi? Bana renkli lensin her türlüsü itici geliyor, yakıştıramıyorum.
Hangi marka kullandın?ben bir ara tutturdum lens alıcam diye gittim hazal rengi aldım. ama 2 saat kullanamadan arkadaşıma verdim. çok hassasım rahatsız oldum devamlı bulanık gördüm etrafı ve devamlı yaşarıyordu gözlerim.
kaynımsa gözlerini dinlendirmek, lensin bakımını yapmak için bile çıkarmıyor lensini. inanamadım en başta 6 aylık lens 1,5 senedir gözünden hiç çıkmamıştı. bir de numaralı renkli değil.
görümcem de de var numaralı gayet memnun. alışırsan kullanabilirsin.
Gayet uygunmuş,çok teşekkür ederim uzun zamandır araştırıyorum bir türlü karar verememiştim hangisini alacağıma içimi serinlettiniz ilk lens deneyimim freshlook hareli yeşil olacak o zamanYani şöyle diyeyim çok hoş bir hava veriyor ve ben lensim diye bağırmıyor.Kendi göz rengim olduğunu sanarak ne kadar güzel gözler diyorlar.Renkli lenste çok belirginliği ben sevmiyorum.Beğenmeyen daha olmadı.
Eskiden eczane vs. alırdım şimdi internetten alıyorum.Genelde lensmarketin kampanyaları iyi oluyor.Aylık lens bu freshlooklar.35 liraya filan geliyor fiyatı , bir kutu lensi 2- 2.5 ay kullanıyorum.
Gözlüğe çok heves eden bir insan olarak şuan bıkmış durumdayım bende 1,5 sene sonra lazer olacağım umarım bana zarar vermez, sizde hevesliyseniz denemekten zarar çıkmaz değil mibende lens çok istiyordum. eşim 10 yıl lens kullanmış. ama lensleri göz yapısına zarar vermiş. lazer ameliyatı olmak istediği zaman olamamış. onu söylediğinden beri korktum...
hareli yeşilde çok güzelmiş ama....
sürekli maske kullanıyorum. gözlükle de zor oluyor. denesem mi ki bende
Rica ederim canım.Tabi lens ile ilgili çok söylenti oluyor.Ben de korkuyordum.İlk doktorum lens kör edebilir çok uzun da kullanılmaz demişti, ardından başka bir doktor kullan tabi teknoloji gelişti niye faydalanmayasın dedi.Geçen ameliyat için danışmak ve gözlük almak için bir dr. gittim gözün lense uyum sağlamış dedi ameliyat olma dedi , hepsi ayrı telden çalıyor yani.Gayet uygunmuş,çok teşekkür ederim uzun zamandır araştırıyorum bir türlü karar verememiştim hangisini alacağıma içimi serinlettiniz ilk lens deneyimim freshlook hareli yeşil olacak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?