lenslerinizi buzdolabında mı saklıyorsunuz?

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar lens kutularınızı evin içinde bi yerlere mi koyuyorsunuz yoksa buzdolabına falan mı? oda sıcaklığı mı iyidir buzdolabındaki sıcaklık mı?

şimdiden sağolun =)

Benimki banyoda çamaşır makinesinin üstünde duruyor (= kabını peçeteye sarıyorum toz felan olmuyor (= hiç buz dolabına koymadım ya çalışma masamın üstün de ya da banyo da oldu hep (:

aynen valla bende hiç buzdolabına koymadım :) makyaj masamın üstünde duruyor kendisi. demin bir arkadaşın yazısını gördüm de buzdolabında sakladığından bahsetmiş, normali o da ben mi yanlış yapıyorum diye merak etmiştim. tekrar sağol. her yerde karşıma çıkıp sorularımı yanıtlıyosun =)

bende hiç duymadım ki sonuçta zaten yencek içilcek bişey değil =) bence sakıncalı. elinin altında masanda filan bulunsun derim.

yok canım oda sıcaklığı idealmiş. forumda biri buzdolabında sakladığından bahsetmişti de ondan ben mi yanlış yapıyorum gibi bi düşünce oldu bende.

Buzluğa atıp dondur,sonra temizlemek için çamaşır suyu dök üstüne iyice çitile -tatlicadiarzu-
Yok gıı buzdolabını netcen allasen koy bi kenara dursun zemuszemus

dolabımda duruyor toz olsada zaten her lens takışımda kutuyu yıkıyorm bişi olmuyo buzdolabınıda ilk dfa duyuyrm

buz dolabda fln saklanmaz cnm onu tek koruyan saklayan kabı ve solüsyonudur ortam sıcaklıgı önemli deil pek;)

Back
X