Böyle bir şey yok abi. Koltuk altında, kasığında tüy olan erkek de kadın da pistir. Net.Doğumdan itibaren sosyal olarak kadınlar tüylerinin görünür olmamasına ve kadınların tüylerinin pis ve iğrenç olduğu görüşüne şartlandırılıyor" diyor.
Koltukaltı ve kasık konusunda destek veririm ama bacak, kol vs yerler tamamen estetik şartlandırılma.Böyle bir şey yok abi. Koltuk altında, kasığında tüy olan erkek de kadın da pistir. Net.
Her boktan seksizm çıkarmasının manası yok. Kokarsınız la. He bacak tüyleri tartışılır, onu anlarım ama ben kadınların tüysüz olması gerektiğini düşünenlerdenim ve kadınların tüylerinden daha ciddi ayrımcı sorunlara maruz kaldığını düşünüyorum.
Bu akıma destek verenleri de tembel ya da popülist olarak görüyorum.
Evet, estetik şartlandırılma, bence de öyle. Yine de köse erkekten hoşlanmadığım gibi (ki erkeğin kıl bakımından fakir olmaması gerektiği de bir estetik şartlandırılma) kıllı kadından da hoşlanmıyorum. Ha kadınlarla sevişmediğim için beni pek bağlamıyor ama bence kıllarımızı alalım, kılsız bacak güzeldir, diyerek bir Kamu Spotuyla yazıma son veriyorumKoltukaltı ve kasık konusunda destek veririm ama bacak, kol vs yerler tamamen estetik şartlandırılma.
İçim şişti ya ağda yaptırmaktan. Bu yaşta yıldım yaniEvet, estetik şartlandırılma, bence de öyle. Yine de köse erkekten hoşlanmadığım gibi (ki erkeğin kıl bakımından fakir olmaması gerektiği de bir estetik şartlandırılma) kıllı kadından da hoşlanmıyorum. Ha kadınlarla sevişmediğim için beni pek bağlamıyor ama bence kıllarımızı alalım, kılsız bacak güzeldir, diyerek bir Kamu Spotuyla yazıma son veriyorum
Hmmm anlaşıldı şimdiİçim şişti ya ağda yaptırmaktan. Bu yaşta yıldım yani
Ben öyle kıllı kıllı erkek de sevmem, döşü kıllı falan olmasın mümkünse
Ya yok gerçekten kol bacak aldırmak mantıklı gelmiyor. Sonuçta tamamen kadın görselliğine dair dayatılan ve empoze edilen bir şey.Hmmm anlaşıldı şimdiSen şuna ağda yaptırmak istemiyorum, bacak kıllarına özgürlük desen ya
Yani kazak giymiş gibi görünmüyorsa sorun yok yav
Yani aldırmayan kolunu bacağını aldırmasın çok da iplemem de bence kişinin kendisini nasıl hissettiğiyle alakalı bir mevzu. Ben mesela kollarımı ve bacağımı aldırmadığımda gerçekten mutsuz hissediyorum kendimi. Yani ne bileyim sevgilimle yan yana oturduğumda asker arkadaşı gibi görünmek istemem açıkası, o da benim ağda arkadaşım gibi görünmesin mesela.Ya yok gerçekten kol bacak aldırmak mantıklı gelmiyor. Sonuçta tamamen kadın görselliğine dair dayatılan ve empoze edilen bir şey.
İşte o kendini mutsuz hissetmenin sebebi öğretilmiş şeyler. Sen kadın güzelliğini kolların kılsız olmasıyla değerlendiriyorsun, halbuki kadınların hiç kolunu almadığı, öyle bir uygulamanın olmadığı bir toplumda büyüsen aklına gelmeyecekti, bu seni mutlu veya mutsuz eden bir şey olmayacaktı.Yani aldırmayan kolunu bacağını aldırmasın çok da iplemem de bence kişinin kendisini nasıl hissettiğiyle alakalı bir mevzu. Ben mesela kollarımı ve bacağımı aldırmadığımda gerçekten mutsuz hissediyorum kendimi. Yani ne bileyim sevgilimle yan yana oturduğumda asker arkadaşı gibi görünmek istemem açıkası, o da benim ağda arkadaşım gibi görünmesin mesela.
Evet bunlar estetik algıyla ilgili kavramlar ama ben köse erkek kıllı kadın sevmiyorum arkadaş. Oldu olacak oturup tek çift oynayak
Kol bacak kılı Türk kadının fena derdiYani aldırmayan kolunu bacağını aldırmasın çok da iplemem de bence kişinin kendisini nasıl hissettiğiyle alakalı bir mevzu. Ben mesela kollarımı ve bacağımı aldırmadığımda gerçekten mutsuz hissediyorum kendimi. Yani ne bileyim sevgilimle yan yana oturduğumda asker arkadaşı gibi görünmek istemem açıkası, o da benim ağda arkadaşım gibi görünmesin mesela.
Evet bunlar estetik algıyla ilgili kavramlar ama ben köse erkek kıllı kadın sevmiyorum arkadaş. Oldu olacak oturup tek çift oynayak
E evet öğretilmiş şeyler ama sonuç olarak ben mutsuzum, değil miİşte o kendini mutsuz hissetmenin sebebi öğretilmiş şeyler. Sen kadın güzelliğini kolların kılsız olmasıyla değerlendiriyorsun, halbuki kadınların hiç kolunu almadığı, öyle bir uygulamanın olmadığı bir toplumda büyüsen aklına gelmeyecekti, bu seni mutlu veya mutsuz eden bir şey olmayacaktı.
Kahrolsun sistemin estetik algıları! Allah'tan ayaklarımızı bağlamıyor veya boynumuza halkalar takmıyoruzE evet öğretilmiş şeyler ama sonuç olarak ben mutsuzum, değil miO kadınların kıllı olduğu toplumlarda kadınların cinsel ilişkiden zevk alması da şeytana kulluk olarak görülüyordu. Bence sorun o toplumlarda bizde değil
Ve o dönemlerde mesela kızılderili kabilelerinde deniz kabuğu taş vs gibi aletlerle kadınların kılları alınırdı.
Kahrolsun sistemin estetik algıları! Allah'tan ayaklarımızı bağlamıyor veya boynumuza halkalar takmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?