• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leopar ayakkabım

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
$leo.webp

geçen gün flo'dan bu ayakkabıyı aldım, çok beğenerek aldım (ki tarzım olmadığı halde bu ara değişmeye başladım :) ancak normalde giydiğimden 1 numara küçük bu. arkadan çok fazla olmasa da hem arkadan sıkma hemde baş parmağıma denk gelen yerde kesme var. değişim yapmayı düşünüyorum fakat olmazsa nasıl rahatlatabilirim var mı yardımcı olacak birileri?

35 kişide tek bir yorum, teşekkür ederim :) umarım dediğiniz gibi biraz olsun genişletebilirler, malzemesinden dolayı sıkıntı olmaz inşallah

kırmızı bır elbıse ıle guzel bır kombin olur... ayakkabıcılar ıstedıgınız yerden ıstedıgınız kadar acarlar ayakkabınzı... gule gule kullanın ..ha bu arada bu yılın da modası ayrıca ezvklı secım..

bu ayakkabılarda kalıba koyma gibi bir durum söz konusu olmuyormuş. 1 numara büyüğünü alıp silikon taban aldım yanında da. ön tarafa tabanı koyuyorum ve cuk oturuyor :) teşekkür ederim.

Back
X