• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leopar çılgınlığı...

orjınal çunku pahalı oluyor cnm bıraz ama pahalı dersen sahtelerınıde bulaılırsın saatcılerden

büyük ihtimalle alabilirim sorun olmaz da

siyah olmasa o benekleri...

inş başka tonlarda vardır

kız beni iyi teşvik ediyon ha leopara:27:

Leopar ayrıntıda kullanılmazsa ve abartıya kaçılırsa, kullanılan malzeme istediği kadar şık olsun, kullananı yaşlı gösterir.

Üstelik çok canlı, karışık ve hareketli desenlere sahip olduğu için kilolu da gösterir, giyildiği kısma dikkat çekerek orayı "kabartır"

o-MICHELLE-WILLIAMS-570.jpg

8491255812_6c1f597b66_b.jpg

Merhaba arkadaşlar :)

sizden bir ricam olacak :)

Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)

şimdiden çok teşekkür ederim :)

Leopar cok hassas bi konu bence.. Fazla kullanildiginda palyacoya ceviriyor insani . Ben leopar tayt ya da pantolonlardan hoslanmiyorum evet ic giyimde cok hos ve kadinsi oluyor. :) Ama eger dis giyimde kullanilacaksa sal, saat , ayakkabi ve cantada kullanilmasi taraftariy. Tabiiki abartisiz :)

Seksi Vuruş yazımızı okuyun 2014 leopar yılı olduğunu keşfedin! Ve leoparı doğru

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X