Mutfak Dekorasyonu leopar desenli mutfağım sizce nasıl olmuş

sadelikten yanayım bende o yüzden beğenmedim çok karanlık göz yorucu geldi bana
ama zevk meselesi tabii ki. iyi günlerde kullanın

Bence de karışık olmuş, bilmiyorum belki de leopar desenini hiç sevmememden kaynaklıdır, ama leopar kıllı bir hayvancağızdır, leopar görünce aklıma direk kıl tüy geliyor, biliyorum anormal ama napim bilmiyorumkismile
Bence düz bir kaplama kağıdı al ve onu dene, nasıl olsa kaplama konusunda ustasın artık, işçilik süper olmuş ona lafım yok kaydirigubbakcemile5Bir de birşeye dikkat edersen, mutfağın gövde kısmı da koyu olduğu için, kapaklarda koyu olunca boğmuş, gövde koyuysa kapakları açık tercih etmelisin bence.

farklı olmuş ama sizin beğenmeniz önemli olan gözü yordugu konusunda hemfikirim ama güle güle kullanın

evet bende mutfağınızı başka başlıkta görmüştüm ama yeniden gördüğüme hiç pişman olmadım doğrusu :)
güzel ve şık duruyor aklımı çeldiniz ben bu kadar cesur bişey yapamasamda benzer çılgın fikirlerim var :)
böyle güzel fikirleri sunduğunuz için ayrıca tşkler
mutfağınız güle güle sağlıcakla kllanın

yakışmamış sanki.bilmiyorumkismile

madem kendiniz kapladınız belli bir süre böyle kullanıp sonra başka bir desene kaplayın bence.

hehehehee çok seksi olmuş
Böyle hoş ve afrodizyak etkisi yüksek yemekler yaparsın
Ama alışırsan neden olmasın farklı bişey yakalamışsın iştee

banada çok cazip gelmedi ama emeğin güzel uğraşmışsın güle güle kullan

balta girmemiş ormanda hissettiriyor insanı :)))
et yemek ve fantazi yapmak geldi aklıma...beğenmedim ama cesaretine hayran kaldım...

ben yatak odası için düşünüyorum kaplamaları nerdem aldın canım?
biraz fazla leoparşı olduğu için göz yormuş...
daha az kullansaydın daha hoş olurdu yada sade bir halı falan....
ama yinede emeğine ve yaratıcılığına sağlık..

Güle güle kullanın öncelikle
ama biraz göz yorucu olmuş
leopar desenine bayılırım
aksesuarda kıyafette ama mutfak dolabında çok olmamış gibi
bide halıda desenli olunca birbirini boğmuş halı düz krem falan olsa belki daha hoş durur
ama kaplama sonuçta
sıkılırsanız çıkarır bu seferde başka bişey yaparsınız

zevkler ve renkler tartışılmaz lmaz:arkadaşım sen beğenip yapmışssın kimsyede beğendirmek zorunda değilsin altt tarafı yapışkan folya baktın içine sinmedi çıkarırsın yenisini yapıştırırsın canım iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…