Lereenim ve Yeşilim...İstanbul buluşması...

çok şirinsiniz resimlerinizde çok güzel

yesılım ablam leerenım masallah taş gıbı hatunlarsınız hee:nazar:

leerenım senıde cok özledım yoktun bayadır ıyısındır ınş
yesılım ablam keske bende senı görebılseydım ınş başka sefere
cok guzelsınız :nazar:

ne güzel bir buluşma değil kavuşma olmuş ,mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor sizleri görmek benide çok mutlu etti daha nice kavuşmalara inşallah

ayyyy yerim ben sizi yer yeerrr.ayy ne tatlı çıkmışsınız yaa.
adeta kumrular gibi görünüyonuz.çokda güzel cıkmışsınız.yaf ben yanıldım heralde burda iki genç kız duruyor.kafamçokkarıştı.
yeşilim ,lereenim yüzünüzde güller acmış opuyorumnanaktan.samimi sıcaklığınız her halinizden belli canlar..:asigim:
inşallah tekrar görüşürsünüz...
kıskandığımı asla söylemicem işte...:sinifsinif:
bende sesini duydum lereenimin...:dilcikar:.sesi bile nasıl tatlı,geliyokii....yerimseniben.

KK nın iki asil hanımefendisi buluşmuş...
Harika görünüyorsunuz kızlar...
Nice böyle güzel buluşmalar diliyorum...opuyorumnanaktan

canlarım ikinizde harikasınız ikinizide çok seviyorum öpuyorum kocaman sizleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

İki tane güzeller güzeli ablam buluşmuşŞeniz
Ohhh nede güzel yapmışlar:lepi:
İkinizde çok seviyorum ve görmekten çok mutlu oldum.
Harikasınız,müthişsiniz,süpersiniz.
Rabbim nazaradan korusun ikinizide
Öpüyorum güzel yanaklarınızdanŞeniz

Alacağınız olsun başka birşey demiyorum : (

ikinizinde bana sözü var diye hatırlıyorum.....

: (

Sizleri görmek ne güzel....gönlü güzel ruhlari güzel ablalarim....

Yesilim ablacagim yazmasamda günlügnü takip edenlerdenim....yazilarini cok begeniyorum.

Leerenim ablacimda herzamanki zarifligi ile.....dostlugnuz daim olsun...

Maşallah ablalarıma benim :nazar: o kadar zariflerki anlatamam.. yerimseniben

Son anda lereenim aradı buluştuk hadi gel diye ama ben gidemedim çok üzülmüştüm.mafoldumben

Oysa çok istiyordum kendileriyle tanışmayı ama kısmet değilmiş işte..:çok üzgünüm:

İnşallah bir başka sefere dedik ama aklım o gün orada kaldı...

Olsun telefonda bile seslerini duymak o kadar keyif vericiki arkadaşlar anlatamam..zemuszemus

Çok seviyorum ben onları iyiki varsınız...kaydirigubbakcemile3

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum

Yarın lereenim de gelir sizlere cevap yazar. sanırım yol yorgunu siteye girmemiş.

Kazen, Leerenimle buluşmamız ani oldu ertesi gün ızmire dönmeleri gerekiyormuş. Söz, başka bir ıstanbul'a gidişimizde hep beraber ve KK ile buluşacağız ınşallah.

iki sevdiğim güzel ablam buluşmuş,bizede resimlerine bakmak düşmüş.sizleri görmek çok çok güzel ablalarımopuyorumnanaktan

allahım nedır bu guzellıkler..:nazar:
allah daım etsın ya yeslım abla keske bılseydım senı agırlamak serefdır benım ıcın cokda uzuldum..

Yeşilim , Lereenim ikiniz de çok güzel görünüyorsunuz.Çok güzel bir buluşma olduğuna eminim .Sitemizin en güzel yanı böyle güzel dostluklar kazanmak olsa gerek :)) ıkinize de sevgiler , arkadaşlığınız bir ömür sürsün .

KK nın iki güzel ablası, harika görünüyorsunuz.:nazar:
Dostluğunuz daimi olsun. Eminim çok güzel bir buluşma olmuştur.
a.s

Back
X