ne güzel devamı gelir inşallah.Merhaba ben de bugün 3 mile yaptım
bir mil hafif gibi ama 3 mili bir hafta boyunca yapınca değişiklik gözle gözüküyormuşbaşarılar diliyorum, inşallah devamı gelirbugün ben de 1 mile yapıcam.
Tebrik ederimeveeettt
sabah tartıldım tam 78 kiloyum.
dün 10.480 adım attığım içim leslie yapamadım.
2 litre su içtim
diyetimi bozmadım.
aferim bana.
Çok güzel kilomuz boyunuz kaçtı acabaTebrik ederimben de bugün 3 mile yaptım.
Kilom 80 boyum 165 31 yaşındayım. 1 de evladım var çok şükürÇok güzel kilomuz boyunuz kaçtı acaba
Hoşgeldin canım. Eğer 1 mile seni yormuyorsa kendini hazır hissediyorsan hemen geçebilirsin. Hazır hissetmiyorsan birkaç gün 1 mile yapıp sonra 2 mile geçersimBen de bugün leslie 1 mile başladım. Yarın 2 mile mi geçmek gerekir?
Bugün 2 mil deneyeyim. 1 mil beni yormadı çok fazlaHoşgeldin canım. Eğer 1 mile seni yormuyorsa kendini hazır hissediyorsan hemen geçebilirsin. Hazır hissetmiyorsan birkaç gün 1 mile yapıp sonra 2 mile geçersim
Yorana kadar arttırırsın gün gün.Bugün 2 mil deneyeyim. 1 mil beni yormadı çok fazla
Teşekkür ederim canım öyle yapayımYorana kadar arttırırsın gün gün.
Kilomuz aynı gibi boyumuzda ama yaşınız çok genç çok avantajlısınız bendenKilom 80 boyum 165 31 yaşındayım. 1 de evladım var çok şükür
3 mil ter attırıyor ben hep 3 mil yapacağım tavsiye ederimBugün 2 mil deneyeyim. 1 mil beni yormadı çok fazla
İnşallah bu kilolara çıkmamak üzere kilo veririz. Beslenmeme ve spora dikkat ediyorum. Bende haşimato tiroidit var o yüzden istediğim hızda gitmiyor ama bu sefer sıkı tutacağım beslenme ve sporuKilomuz aynı gibi boyumuzda ama yaşınız çok genç çok avantajlısınız benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?