Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Herkese günaydınnnnnnnn

Kızlarrrrrrrrr aklıma takılan birşeyi sorayım sizlere

Şimdi biz her gün leslie yaptıktan sonra yaptık diye buraya yazıyormuyuz hani birbirimizi kız sen niye yapmadın daha diye uyarmak babında

ya bende gelmek istiyorum yuppe nerede ben orada olmalıyım.onsuz su içemiom ben :)
Ama jillianım var squat challenge'm var ne ara yapıcam şu leslieyi öff
Hepiniz fit olacanız ben mit olcam
25 şubatta 2.grup ekleseniz acaba nasıl olur? olur mu?

canım isimler olan mesajı alıntılayıp isminin önüne + koyacaksın....
diyer grup 30gün bittikden sonra açılır her halde canım...günde 15dakikacık ayıra bilirsin ya....
Bunu bende merak ediyorum

neyi merak ediyorsun canım?

kızlar istediğimiz videoyu yapıyoruz değil mi? Lesliyi sevmiyordum ama sırf aranızda olmak için yapacağım Başka bir program takip edeceğim ama 1 mile ekleyebilirim burdan. kısa videoyu yapmam sorun olmayacaksa bende varım =)

diyer grup 30gün bittikden sonra açılır her halde canım...günde 15dakikacık ayıra bilirsin ya....
Akşam kaç gün jillianım kalmış bakıcam eğer az günse bende katılacağım leslieyi çok merak ediyorum.

Evet istediyini yapa bilirsin canım...

leslie kolay olduğu için bence çoğu kişi devam eder
özellikle 1 mile herkese uygunnn
evet bencede o nedenle kalabalığız sanırım

ismimizin yanına artı koyuyoruz canım hergün listede jillianda da böyle yapıyoruz yapamayana niye yapmadın diyruz devam zorunluluğu şart

ben mesela 2 mil leslie yanına bacak karın videosu düşünüyorum fitness blender diye bir şey var biliyormusun youtube da var onun videolarından eklemeyi düşünüyorum ben birde duruma göre squat senin düşündüğün birşey varmı video olarak

kizlarrr slm..
ben iki gundur yapmaya basladim bile,,,bence cokk zevkli bu lesli daha bi inanc geldikilo verecegime..
dun 15 dk.bugun 25 dk yapildi..
ben you tubeden yapiyorum lesli 3 mil acilmadi ama lesli 1 mil expres yapiyorum 16 dk lik bir video 2 defa yaptikmi tamamdir

Evet istediyini yapa bilirsin canım...
o zaman bende varım sonuna kadar=)

canım turbo fire programına başlıcam. birde yanına ek 21 day fix. ikiside 35 er dk lık videolar. ama bir hayli yorucu duruyor. 21 day fix i 21 gün yapıp bırakcam çünkü turbonun süresi ileride artıyor=)

Fitnes blenderı biliyorum ama denemedim hiç.

Ben de pilates yapıyorum ek olarak.sayarak 500-700 bacak haraketi yapıyorum dizi izlerken...çok zevkli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…