- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Tamam kuzum...tamam o zaman listeyi bölünce haber verirsiniz en son hangi liste kimde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum...tamam o zaman listeyi bölünce haber verirsiniz en son hangi liste kimde![]()
ayyyy hall ettin canımmm?teşekkürler...ben de bi arkadaşıma rica ettim yapmışdı,şimdi ekliyordum ki sen de yapmışsın....ellerine emeğine sağlık....hemen 3yere bölüp yazıyorum.....H Herseyguzelolacak38
Adonia
A Akrepimm
@almadal
ApriL_2007
A ay__060
aydinays
_AYNURA_
@beril77
B bluedreams79
@bonbon72
B busraadd
ByMilena
caliskangarfield
C CallanPinckney
@catlaw
chatlax
dagatesi
D ddanes
deadline
ebruli1820
E eminem63
E ervaamm
@esmaaa06
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
Goksar
G gubsej
@gulruguler
hm22
ilk-nur
ispanyol
kollontai
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3
lucia28
MasalKusu
melekes
Michi
M minicooper2013
mlyt
moni
@nepnep6
OoOturtleOoO
O opscool
oynakbasi34
secret_88
Semipermeable
SekerPancarii
S speedy26
tatlibikiz
toplight
usriyusra
Whisper84
yenibiryasam
Y yildiz
yuppe
Kızlar harfe göre sıralıEklenecekleri buna göre ekleriz artık. Bölünecekse de daha kolay bölünür. :)
Rica ederim ne demek. :) Geç gördüm biraz. Hadi bakalım hayırlısı olsun.ayyyy hall ettin canımmm?teşekkürler...ben de bi arkadaşıma rica ettim yapmışdı,şimdi ekliyordum ki sen de yapmışsın....ellerine emeğine sağlık....hemen 3yere bölüp yazıyorum.....
O nasil laf kizyaparım onda sıkıntı yokta kendimi her yerden çıkıyormuş gibi hissettim işinize karışıyormuşum gibi hissettim de o yüzden yanisizi sıkmak istemem aslında her işe karışan biri değilim sanırım bu topikler heyecanlandırdı beni o nedenle çok yorum yapıyorum galiba isterseniz ilgilenirim tabi listenin biriyle başka birisi yoksa
![]()
Emegine sagik canm yaaH Herseyguzelolacak38
Adonia
A Akrepimm
@almadal
ApriL_2007
A ay__060
aydinays
_AYNURA_
@beril77
B bluedreams79
@bonbon72
B busraadd
ByMilena
caliskangarfield
C CallanPinckney
@catlaw
chatlax
dagatesi
D ddanes
deadline
ebruli1820
E eminem63
E ervaamm
@esmaaa06
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
Goksar
G gubsej
@gulruguler
hm22
ilk-nur
ispanyol
kollontai
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3
lucia28
MasalKusu
melekes
Michi
M minicooper2013
mlyt
moni
@nepnep6
OoOturtleOoO
O opscool
oynakbasi34
secret_88
Semipermeable
SekerPancarii
S speedy26
tatlibikiz
toplight
usriyusra
Whisper84
yenibiryasam
Y yildiz
yuppe
Kızlar harfe göre sıralıEklenecekleri buna göre ekleriz artık. Bölünecekse de daha kolay bölünür. :)
Bundan sonra katılmak isteyenleri de alfabe sırasına göre alırız...çok mutluyum.. bu işi de güzelce hall ettik...Hazir miyizzzz fistiklarrrr
Listemi de cok sevdim:)
3grupta tanisam da tanimasam da cok iyi kaynasicaz :))
Kiz sen uyusana nasil dayandin boyleBundan sonra katılmak isteyenleri de alfabe sırasına göre alırız...çok mutluyum.. bu işi de güzelce hall ettik...
Hazir miyizzzz fistiklarrrr
Listemi de cok sevdim:)
3grupta tanisam da tanimasam da cok iyi kaynasicaz :))
Yarin kuzucumGünaydın kızlar bugün başlıyoruz dimi yoksa yarın mıydı
aa gruplara bölümmüşüz=) aynı başlıktamıyız? grup başlıkları ayrılacak mı?
Ayrı gruplarda ama aynı başlıktayız canım...Günaydın kızlar bugün başlıyoruz dimi yoksa yarın mıydı
aa gruplara bölümmüşüz=) aynı başlıktamıyız? grup başlıkları ayrılacak mı?
ben 2mile ve bi tane 3mile var ya cardiolu falan onları yapınca tere batıyorum...bi de sauna eşorfmanı almak istiyorum. Nasıl fikir?kızlar ben 1 haftadır yapıyorum çok basit ya hareketler 3 mil yaptıktan sonra jilian level 2 yi yapıyorum leslie terletmiyo sadece ısındırıyo ama arkasından jilian yaparsanız terlerin nasıl aktığını göreceksiniz :) :)