- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
aynuranın takımındasın.. o gelınce gorucektır senı :)Kızlar bende katılmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynuranın takımındasın.. o gelınce gorucektır senı :)Kızlar bende katılmak istiyorum
kontrol amaçlı cunku tek lıste olunca cok fazla oluyor ozellıkle telefondan gırenler bulamayabılır ısmını :)
Tamam kuzu ekliyorum hemennn...Kızlar bende katılmak istiyorum
arnuram kuruntumakınesı dıye bı arkadas katıldı o benım reel de de arkadasım o yuzden takımıma aldım :)Supersiniz kızlarrrr...yyarın dan müthiş bi maraton başlıyorrrr....
Rica ederim canımm.Emegine sagik canm yaa
hazırım ben tabiki yarın başlıyoruzRica ederim canımm.
Kızlar hazır mıyız?!![]()
Benim içim kıpır kıpır ya. İnş güzel sonuçlar alıcaz.hazırım ben tabiki yarın başlıyoruz![]()
Anladım bitanemmm...çok iyi yaptınn..arnuram kuruntumakınesı dıye bı arkadas katıldı o benım reel de de arkadasım o yuzden takımıma aldım :)
Haziriz tabikiiii
Sabirsizlaniyorumm![]()
Hangi takimdaydin canm duzenliym hemenCanım ben nepnep6 kullanıcı adımı değiştirdim. Zor olmazsa düzenleyebilir misin?
Senin gruptayımHangi takimdaydin canm duzenliym hemen
ahaha kusura bakma yaaSenin gruptayım![]()
Yok tatlım estafurllhahaha kusura bakma yaa
Ay rezil oldum![]()
Yok tatlım estafurllh
Teşekkürler![]()
Ben 3 mil düşünüyorum hergun başka fikri planı olan varmı acaba
Tabi sen fıstık gibi hatunsun direk 3mille başlarsınBen 1 mille başlıyacağım tabi dayanabildiğim kadar dayanacağım malum benim popiş biraz daha büyük
yüküm fazla
Ama laf ağızdan bir kere çıkar her gün o sporu yapacağımsonuçta sizler gibi fıstık olmam için o popişin erimesi lazım
![]()