- 27 Ocak 2021
- 129
- 23
- 48
- 36
- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Merhaba ben yeni başladımLetu 2.5mg kullanmaya başladım kullanan var mı şuanda sonuçlar ne oldu
Bende besgun kullandm dün bitti Perşembe hastaneye gidecem siz nasıl kullanacaksnzMerhaba ben yeni başladım
Bende 13 Haziran'da başladım adetimin 3. Günüydü 5 gün sabah akşam kullanıcam. 6.gün hastaneye gidicem perşembe günüBende besgun kullandm dün bitti Perşembe hastaneye gidecem siz nasıl kullanacaksnz
Çok teşekkürlerHaziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar
Bu gruba gelebilirsiniz. Hepimiz birbirimizle olan güncellemeri ve yeni bilgileri paylaşıyoruz
Peki doktor söyledi mi nasıl ilerleyeceğini benim ilk defa gittiğim doktordu hiç birşey soramadım açıkcasıBende çarşamba gidicem bugün son günüm kullanıyorum 5 gündür. Bakalım.
5 gün kullanıyosun. Bittikten 3 gün sonra kontrole çağırıyor.Peki doktor söyledi mi nasıl ilerleyeceğini benim ilk defa gittiğim doktordu hiç birşey soramadım açıkcası
İnşallah güzel sonuç alabiliriz5 gün kullanıyosun. Bittikten 3 gün sonra kontrole çağırıyor.
Yumurtanın gelişip gelişmediğine bakıyor. Eğer istediği boyuta ulaşmışsa çatlatma iğnesi veriyor. Onu söylediği gün yapıyosun sonrasında iğnenin 36.saat ilk ilişki ilerleyen günlerde bir dolu bir boş şeklinde 5 sefer ilişki günü veriyor.
İğne yaptığın gün hariç 15.günde kan veriyosun.
İnşallah Hayırlısı bakalımİnşallah güzel sonuç alabiliriz
Ben 11.gun gel dedi pcos olduğu icinBende 13 Haziran'da başladım adetimin 3. Günüydü 5 gün sabah akşam kullanıcam. 6.gün hastaneye gidicem perşembe günü
Benim ilaç bitti bir meme ağrısı başladı sendede var mı acabaBende 13 Haziran'da başladım adetimin 3. Günüydü 5 gün sabah akşam kullanıcam. 6.gün hastaneye gidicem perşembe günü
Letu ilacım bitti bir meme ağrısı başladı sizdede oldumuHaziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar
Bu gruba gelebilirsiniz. Hepimiz birbirimizle olan güncellemeri ve yeni bilgileri paylaşıyoruz
Hayır henüz birşey yok sadece arada kasık ağrım oluyor perşembe günü hastaneye gidicem işteBenim ilaç bitti bir meme ağrısı başladı sendede var mı acaba
Bende de pcos varBen 11.gun gel dedi pcos olduğu icin
Adetiniz düzenli mi kaç günde birBende de pcos var
Ben göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım ama yumurtaların geliştiği yerlerde kaşık ağrısı ve bel ağrısı olduLetu ilacım bitti bir meme ağrısı başladı sizdede oldumu
Hayır hiç düzenli değil duphaston diye bir ilaç var bu ayda onunla oldumAdetiniz düzenli mi kaç günde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?