- 9 Ekim 2017
- 226
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Merhaba bende pcos hastasıyım doktor gebe olduğumu söyledi ama beta hcg değerim çok düşük kimyasal gebeliklerinizi ne zaman sonlandı yani kaçıncı haftada kimyasal olmasından korkuyorum da
Bende letu kullandım 3 ay oldu benimde sağ tarafımda ağrı var yumurtlama gününden itibaren sağ tarafımda ağrı çekiyorumMerhaba bende sizin gibi 2 ay kullandım ve maalesef sonuç alamadım.
Ama normal regl oldum ekstra bi ağrım olmadı. Yani ilk iki gün her zaman karın ağrım olurdu yine öyle oldu.
Özellikle sağ tarafta ağrı yaşıyorsanız doktora görünmenizi tavsiye ederim
Adetinize kaç gün varBende letu kullandım 3 ay oldu benimde sağ tarafımda ağrı var yumurtlama gününden itibaren sağ tarafımda ağrı çekiyorum
İnşallah gebelik vardır . Başka belirtiniz var miTam bir hafta var adet günüme
İnşallah gebeliktir bende 2 ay kullandım letu . Bu ay kullanmadım bakalım bende bekliyorumAğrı dışında hiç bir belirti yok birde âdet olacakmışım gibi sancılanıyorum sancım kısa sürüyor ama ağrım bitmek bilmiyoinşallah gebeliktendir 3 ay oldu Letuyu kullanmaya başlayalı bu 3. Ayım yani
Benimde 3. Ayım doktor son ayın dedi önümüzde ki ay aşılama yapacağını söylediİnşallah gebeliktir bende 2 ay kullandım letu . Bu ay kullanmadım bakalım bende bekliyorum
Ben daha önce klomen hap kullandım o ay kimyasal gebelikle sonlandı 1 ay bekledim letu verdi doktor 2 ay kullandım olmadı bu ay da doktora gitmeme kararı aldı zaten letunun etkisi en az 2 ay sürer demişti bana bu ay da olmazsa eğer çaresine bakicamBenimde 3. Ayım doktor son ayın dedi önümüzde ki ay aşılama yapacağını söyledi
Benim bu ay tek yumurta oldu letuyu kullanınca çatlama da olmadı zaten adet oldum sonundaBenim doktorum 3 veya 6 ay sürer dedi bu ay olmazsa aşı yapcam dedi ama Letuyu kullanmaya devam edeceğimi söyledi tek birşey var bana çatlama iğnesi vermiyordu çünkü benim yumurtalarım kendiliğinden çatlıyordu ama aşı bebek yapacağı zaman iğne ile çatlamasını yapcam dedi kendinden çatlamasını beklemeyeceğini söyledi
Ay inşallah olur bu ay gebelik sizinde ya . Acaba hangi şehirde yaşıyorsunuz ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden soruyorumBenimde 3 tane yumurtam vardı bu ay 2 sağ tarafta bir solda 3 tane yumurtam vardı sağ tarafta ki yumurtalarımın milimi 18 mm di ikisi de soldaki küçük tü
Bende İzmir de yaşıyorumİnşallah canım ben İzmit' de yaşıyorum canımsen hangi şehirde yaşıyorsun
Sağ tarafınızdan yumurtlama olmuştur muhtemelen. Yumurtanız büyüdüğünden ağrı olabilir inşallah bu ay güzel haberi alırsınızBende letu kullandım 3 ay oldu benimde sağ tarafımda ağrı var yumurtlama gününden itibaren sağ tarafımda ağrı çekiyorum
Ben letu ile gebe kaldım . Eşimde sorun olmadıgı halde doktor takviye olarak soguk sıkım keçi boynuzu özü sabah aksam aç karnına yemesini söyledi uyguladık 22 mm bir adet yumurtam oldu çatlatma iğnesi yapıldım gun asırı ilişki yasadık ve suan hamileyim bence tek kendniz degil eşinize de yogunlasınBende öyle tabi Allahın takdiri. Ama işte ilaç, iğne, doktor vs derken stres oluyoruz galiba bilemiyorum.
Aslında yumurtalarım da iyi büyümüştü neyse nasip bakalım
2. Denemem de oldu bu arada 1. Denemem klomen ileydiBen letu ile gebe kaldım . Eşimde sorun olmadıgı halde doktor takviye olarak soguk sıkım keçi boynuzu özü sabah aksam aç karnına yemesini söyledi uyguladık 22 mm bir adet yumurtam oldu çatlatma iğnesi yapıldım gun asırı ilişki yasadık ve suan hamileyim bence tek kendniz degil eşinize de yogunlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?