Letu ile hamile kalanlar

denizhimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar bu ay letu ya başladım bide thancss woman diye bi ilaç kullanıyorm yani ilaç değil vitamin

Kızlar bu ay letu ya başladım bide thancss woman diye bi ilaç kullanıyorm yani ilaç değil vitamin
Merhaba bende bu vitamini kullandım 4 5 ay hamile kalamadım geçen ay letu ve ovitrelle oldum yine olmadı bu ay da sadece letu kullandım bakalım olacak mı inşallah güzel haber alırız bu ay

Ben de bu ay femara başlayacağım sizce hangisi daha iyidir klomen mi femara mı

Hsg yi anestezi altında çekildim gayet rahat bir işlemdi tüplerim açıkmış şükür
Geçmiş olsun kardeşim , ben de bu aydan sonra anestezili olacağım nasıldı kaç dk sürdü uyumak uyanmak sonrasında ağrı sızı baş dönmesi vs oldu mu azıcık bahseder misin

Geçmiş olsun kardeşim , ben de bu aydan sonra anestezili olacağım nasıldı kaç dk sürdü uyumak uyanmak sonrasında ağrı sızı baş dönmesi vs oldu mu azıcık bahseder misin
Uyurken zaten damar yolundan ilaç verildiği icin ağri vs olmuyor 10-15 dk sürmüş benim işlem uyanmadan önce ağrı kesicim yapilmisti uyandigimda yaklasik 30 dk kadar karnım ağrıdı ama dayanılamayacak bir ağrı değildi benim kanamam bence fazla oldu reglim yeni bitmisti bence ondan, eve geldikten 2 saat sonra yemegimi fln hazirlayabilecek kadar iyiydim

Onunla geçmiş olsun , inşallah gönlünüzce olur

Femara kullandım bu ay bnm gıbı femara kullanan var mı kızlar

bende kullandım femara canım 2 aydır kullanıyorum olmadı bu ayda adet bekliyorum. bu ayda kullanıcam , olmazsa tüp e gitcem bu gidişle

Merhaba ben letu ile ikinci ay hamile kaldım çok şükür iki yıllık infertilite sonrası. 2.5x3 mg kullandım. Omega 3, pikassos, koenzin q10, D vitamini gibi birçok takviye kullandım ikinci ay. Bir de infertilite jel kullandım. Çatlatma ya da aşılama iğnesi yapmadık ovulasyon testi ile çatlama gününü takip ettim. İkinci ay ovulasyon öncesi 3 yumurtam vardı ve ikizlere hamile kaldım. Üstelik obezite sınırlarında kilom ve tip 2 diyabetim varken. Daha önce klomen+ovitrelle ve aşılama denemiştik ama ne rahim kalınlaşmıştı ne gebelik oldu. O yüzden en azından kilo kaynaklı ise letu en iyisi bence.

Ne güzel maşallah bende bir buçuk yıldır olmuyor 3 aydır letu kullanıyorum bu ay 3. ayım ovitrelle kötü etkiliyor diye olmadım inşallah bende bu ay hamile kalabilirim yaşım 33 ama benim aöh 1.29 biraz kötü değerlerim

`