Bu ay ilk kez 2]5x2 femara kullandım. 1 yumurtam büyüdü Ovitrelle iğnesi vuruldum 20 martta. 2 hafta beklicem test için. Aynı zamanda Progestan fitil verdi doktor günde 2 kez onu kullanıyorum . Pcos ve amh= 20 benim :) sizin ilaca yanıt verdi mi yumurtalarınız büyüdü mü ?Femara kullandım bu ay bnm gıbı femara kullanan var mı kızlar
Çok şükür bende anestesiz oldum çok kolay geçti çok şükür bundan sonraki süreçte nasıl ilerleyecek dokturunHsg yi anestezi altında çekildim gayet rahat bir işlemdi tüplerim açıkmış şükür
Sonuçlar nasıl yumurta buyudumu kaç tane falikul çıktıMerhaba bende bu vitamini kullandım 4 5 ay hamile kalamadım geçen ay letu ve ovitrelle oldum yine olmadı bu ay da sadece letu kullandım bakalım olacak mı inşallah güzel haber alırız bu ay
Bu ay doktor kontrolü olmadan letu kullandım 5 gün yumurta büyüdü mü hiç bilmiyorum öyle bu ay oluruna bıraktım olmazsa diğer döngüde aşılamaya geçmek istiyorum artık.Sizin nasıl sürecinizSonuçlar nasıl yumurta buyudumu kaç tane falikul çıktı
Bende ocakta anestesisiz yaptırdım hiç ağrı olmadı tüpler açık çıktı ama hala gebelik olmadıRahim filmini anestezi olmadan yaptırdım korkulacak bisey yok ki ocakta yaptırdım
Benimde 8 ay önce 1.29 çıktı 33 yaş ama gebelik olmuyor bir türlü sizin yaşınız kaçAmh önemli değil inanın benim de 1.5tu doktor hiç dert etmedi inşallah en kısa zamanda olur
Sut hormonlarina baktir engel oluyor benim şuan hormonlar yüksek olunca gebelik gerçekleşmiyor yumurtaları tembellestiriyor adet 3 günü baktırin isterseniz .Bende ocakta anestesisiz yaptırdım hiç ağrı olmadı tüpler açık çıktı ama hala gebelik olmadı
1.80 iki tane gebelik yaşadım sorun olduğunu bende sanmıyorum sonuclari hüsran ama oluyor sonuctaAmh önemli değil inanın benim de 1.5tu doktor hiç dert etmedi inşallah en kısa zamanda olur
Banada duphaston verdi adet olmayı bekliyorum eğer gelmezse gel kontrol edelim dedi tembel yumurtalar vardi rahim genis mis 4mm duphaston ondan verdi kontrol amaçlıBu ay doktor kontrolü olmadan letu kullandım 5 gün yumurta büyüdü mü hiç bilmiyorum öyle bu ay oluruna bıraktım olmazsa diğer döngüde aşılamaya geçmek istiyorum artık.Sizin nasıl süreciniz
Baktırdım canım onda sorun yok tek amh düşük fsh da 8.37 bunlarda sorun var diğer değerlerim iyi birde yaşım 33Sut hormonlarina baktir engel oluyor benim şuan hormonlar yüksek olunca gebelik gerçekleşmiyor yumurtaları tembellestiriyor adet 3 günü baktırin isterseniz .
İnşallah kalmaz bu ay allahin izniyleBende ocakta anestesisiz yaptırdım hiç ağrı olmadı tüpler açık çıktı ama hala gebelik olmadı
Amin inşallahİnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Amh kac kiBaktırdım canım onda sorun yok tek amh düşük fsh da 8.37 bunlarda sorun var diğer değerlerim iyi birde yaşım 33
1.29 du 8 ay önceAmh kac ki
Olcak oldumu olur stres yapma 5 Kasım da kürtaj oldum 2 bebegi kaybettim 2 aylık klp durdu şimdi deniyorum olmuyor tembel oldu yumurtalar zor surecler geçiriyoruz pes etmek yok1.29 du 8 ay önce
Benim yaş 381.29 du 8 ay önce