Pazartesiye bı 16-17 olur bence iğne verir belki sizede pazartesiye kadar ilaç filan verdim yoksaBende bugün gittim 11 ve 12 mm iki tane varmış pazartesi tekrar gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesiye bı 16-17 olur bence iğne verir belki sizede pazartesiye kadar ilaç filan verdim yoksaBende bugün gittim 11 ve 12 mm iki tane varmış pazartesi tekrar gel dedi
Pazartesiye kadar bir tane iğne verdi 5 gün yap gel yumurtaları büyütecektir dedi gonal f gibi ama çok daha düşük dozlu olanıPazartesiye bı 16-17 olur bence iğne verir belki sizede pazartesiye kadar ilaç filan verdim yoksa
Gonal f baya iyi bi iğne. Güzel geliştiriyo. İlk gebeliğimi gonal f vurup çatlatma iğnesiyle gebe kalmıştım. 30 unda gidicem işte bende bakalım inşallah bi etkisi olurPazartesiye kadar bir tane iğne verdi 5 gün yap gel yumurtaları büyütecektir dedi gonal f gibi ama çok daha düşük dozlu olanı
Ben yebi başlıycam sürece klomen mi letu mu öok kararsızım doktor 3 klomen sonrası aşılamayı devlet karşılıyor ama letuyu karşılamıyor dedi ne yapsam bilmiyorum sadece pcos var başka sorum yokLetunun vücuda alışmadı birkaç ay sürebiliyormuş ee o alışana kadar 2-3 ayı boşa mı gidirelim. Bu ay tekrar koomene geçiş yaptım ben valla
Bende de pcos var hormonlarım falanda iyi. Herkesin vücudu farklı bana letu yaramadı yani hiç büyümedi yumurtalar bu ay klomen kullandım büyümüş şükür yarın kontrolüm var çatlama olmuş mu bakacaz. Benim ilk gebeliğimde klomenle ikiz oldu. Ama bence inatçı pcosda klomen daha başarılı. Yine de kararı sen vereceksinBen yebi başlıycam sürece klomen mi letu mu öok kararsızım doktor 3 klomen sonrası aşılamayı devlet karşılıyor ama letuyu karşılamıyor dedi ne yapsam bilmiyorum sadece pcos var başka sorum yok
İnsallah güzel haberler alırsınBende de pcos var hormonlarım falanda iyi. Herkesin vücudu farklı bana letu yaramadı yani hiç büyümedi yumurtalar bu ay klomen kullandım büyümüş şükür yarın kontrolüm var çatlama olmuş mu bakacaz. Benim ilk gebeliğimde klomenle ikiz oldu. Ama bence inatçı pcosda klomen daha başarılı. Yine de kararı sen vereceksin
Bende cumartesi günü iğne oldum bugün ovulasyon testim pik yani daha yeni mi catlicak anlamadımPazartesiye kadar bir tane iğne verdi 5 gün yap gel yumurtaları büyütecektir dedi gonal f gibi ama çok daha düşük dozlu olanı
Evet daha çatlamamış gibi gözüküyor bugün yarın çatlar. Adetin kaçıncı günü? Bende bugün kontrole gittim sağda iki tane çatlamış dedi doktorBende cumartesi günü iğne oldum bugün ovulasyon testim pik yani daha yeni mi catlicak anlamadım
Adetimin 20. Günü ama acaba çatlatma iğnesi yüzünden mi böyle çıkıyor kafam çok karıştıEvet daha çatlamamış gibi gözüküyor bugün yarın çatlar. Adetin kaçıncı günü? Bende bugün kontrole gittim sağda iki tane çatlamış dedi doktor
Bilemedim ki iğne yüzünden de olabilirAdetimin 20. Günü ama acaba çatlatma iğnesi yüzünden mi böyle çıkıyor kafam çok karıştı
Merhabalar ben geçen ay sadece letu kullandım yumurta gelişti ancak letu rahim duvarını inceltti gebelik oluşmadıMerhaba, bende geçen ay letu kullandım ama yumurtalarım gelişmedi o yüzden çatlatma iğnesini yaptırmadı doktor. İlk letu kullanımında vücut alışkın olmadığı için yumurtalar tepki vermiyormuş ama 2.-3. Kullanımda etkisi güzel oluyormuş. Tabi beslenme ve hareketlede desteklemek lazım. Letu rahim duvarını incelttiği için doktorum estrofem ilaç vermişti kalınlaştırsın diye. Geçen ay olmadı benim. Bu ay regl olmayı bekliyorum![]()
Ben 2 aydır letu ve estrofem kullanıyorum yumurtalarım 7-8mm üzerine çıkmıyo. Letu bende hiç etki etmedi yani. Letudan sonra reglim 45 gün sonra geldi. Bu ay da büyük ihtimalle gecikecek haziranda anca olurum. gonal-f iğnesini kullanacağım reglin 3. GünüMerhabalar ben geçen ay sadece letu kullandım yumurta gelişti ancak letu rahim duvarını inceltti gebelik oluşmadıbu ay içinde estrofem ile beraber letu kullandım yumurta kontrolü sırasında doktorum yumurtanın gelişmediğini söyledi.Estrofemden kaynaklı mı acaba böyle bir durun gelişti?vücudum geçen ay letuya iyi cevap vermişti bu ay çok şaşkınım
Sizinle aynı durumdayız bende iğneye başlayacağım.Şimdi de regle 10 gün kala kanamam oldu bu ay zaten yumurta gelişmemişti neden oldu anlamadım.Hayatımda hiç ara kanamam olmamıştıBen 2 aydır letu ve estrofem kullanıyorum yumurtalarım 7-8mm üzerine çıkmıyo. Letu bende hiç etki etmedi yani. Letudan sonra reglim 45 gün sonra geldi. Bu ay da büyük ihtimalle gecikecek haziranda anca olurum. gonal-f iğnesini kullanacağım reglin 3. Günü
Kanamadan kastınız bildiğiniz kırmızı kanama mı yoksa kahverengi leke tarzında mı? Eğer kahverengiyse yumurtlama akıntısı olabilir. Kırmızı kanamaysa doktorunuzla görüşün letu düzensizlik yapabiliyo.Sizinle aynı durumdayız bende iğneye başlayacağım.Şimdi de regle 10 gün kala kanamam oldu bu ay zaten yumurta gelişmemişti neden oldu anlamadım.Hayatımda hiç ara kanamam olmamıştı
Doktora gittim dün.Yumurta sonradan büyümeye karar vermiş ama yine çatlama boyutu değil .Rahimle yumurtlama koordinasyon sağlayamıyormuş kanama o yüzden dedi.açıkcası rahim inceliğinden her şeyden daha çok korkuyorum o sanki daha zoe tedavi edilen bir şeyKanamadan kastınız bildiğiniz kırmızı kanama mı yoksa kahverengi leke tarzında mı? Eğer kahverengiyse yumurtlama akıntısı olabilir. Kırmızı kanamaysa doktorunuzla görüşün letu düzensizlik yapabiliyo.
Benim rahim duvarımda ince malesef onca ilaca rağmen 6 dan yukarı çıkmıyo. Diyetisyen ile devam edeceğim bu süreçte. Rahim duvarını ve yumurtayı destekleyecek önerileri olurDoktora gittim dün.Yumurta sonradan büyümeye karar vermiş ama yine çatlama boyutu değil .Rahimle yumurtlama koordinasyon sağlayamıyormuş kanama o yüzden dedi.açıkcası rahim inceliğinden her şeyden daha çok korkuyorum o sanki daha zoe tedavi edilen bir şey![]()
Benim rahim duvarımda ince malesef onca ilaca rağmen 6 dan yukarı çıkmıyo. Diyetisyen ile devam edeceğim bu süreçte. Rahim duvarını ve yumurtayı destekleyecek önerileri olur
Umarım en yakın zamanda sonuç alırızBenim rahim duvarımda ince malesef onca ilaca rağmen 6 dan yukarı çıkmıyo. Diyetisyen ile devam edeceğim bu süreçte. Rahim duvarını ve yumurtayı destekleyecek önerileri olur
Bende öyleydim psikoloğ desteği aldım biraz daha iyi hissediyorum. Allah nasip edeceği zamanı bilir. Hepimiz güzel haberlee alırız inşallahUmarım en yakın zamanda sonuç alırızpsikolojimi düzeltemiyorum ben bu süreçte hala kabullenemedim olmadığını