Yok bıraktırdıilaç devam mı şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bıraktırdıilaç devam mı şimdi
Aynen adetın 17 gunu gittiğimde demişti gelınce testte pık gördüm zatenYani adetin 18.günü mü büyüdü canım çok üzülüyorum ya inşallah büyür
Yok canım bende ılk defa kullandım ama ovulasyonda pıkı gorememiştimDaha önceden balmışmıydın 12.gün falan nasıldı benim gibi büyüme azmıydı
Anlafım canım inşallah güzel sonuç alırsınYok canım bende ılk defa kullandım ama ovulasyonda pıkı gorememiştim
Neden peki devam etseydin belki büyüyecekti canım bak benimki de öyleydi ilk gittiğimde 1 kutu klomen kullandım sağ 14 sol 10 du devam edelim ilaca dedi 1 kutu daha bitirdim kutuda zaten 5 er tane çıkıyor işe bugün de 24 22 olmuş hemen çatlatma iğnesi oldumYok bıraktırdı
Yok hayır doktor 23 unde cagırmıstı ogun gittim bence ama zamana ihtiyac var acele etme ilaç iyi bi ilaç büyütüyoAnlafım canım inşallah güzel sonuç alırsın
23ü derken adetin 23ü mü?yani adetin kaçoYok hayır doktor 23 unde cagırmıstı ogun gittim bence ama zamana ihtiyac var acele etme ilaç iyi bi ilaç büyütüyo
Adetın 18. Gunu oluyo yanı23ü derken adetin 23ü mü?yani adetin kaço
Anladım canım inşallah hayırlı haberlernalırız ne diyimAdetın 18. Gunu oluyo yanı