Yanı inşallah vardırİnşallah vardır yaaa ümit ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı inşallah vardırİnşallah vardır yaaa ümit ediyorum
Malesef negatifİnşallah vardır yaaa ümit ediyorum
Sonuç kaç çıktıMalesef negatif
0.156Sonuç kaç çıktı
Allah can sagligi versin insallah bir sonrakinde isteyen hepimiz hamile kaliriz.Bu ilac cok degisik ama.Hamileymis gibi belirtiler veriyor gercekten bu ay bende hamileyim sandim.kendi icimde triplere girdim.bugun adet oldum ve cok adet sancim var.bir sonraki ay kullansammi kullanmasammi diye dusunuyorum yani.
Ben hala adet olmadım bugun olcak gıbı agrımda yok zaten doktor 3 ay sonuç alamazsak aşılama dedı herşey yolundaydı zamanı değilmiş demekki yanı yapcak bişey yokAllah can sagligi versin insallah bir sonrakinde isteyen hepimiz hamile kaliriz.Bu ilac cok degisik ama.Hamileymis gibi belirtiler veriyor gercekten bu ay bende hamileyim sandim.kendi icimde triplere girdim.bugun adet oldum ve cok adet sancim var.bir sonraki ay kullansammi kullanmasammi diye dusunuyorum yani.
2 yıldır olmuyorsa aşılama için beklemeyin derimBen hala adet olmadım bugun olcak gıbı agrımda yok zaten doktor 3 ay sonuç alamazsak aşılama dedı herşey yolundaydı zamanı değilmiş demekki yanı yapcak bişey yok
Hakkimizda hayirlisi olsunBen hala adet olmadım bugun olcak gıbı agrımda yok zaten doktor 3 ay sonuç alamazsak aşılama dedı herşey yolundaydı zamanı değilmiş demekki yanı yapcak bişey yok
Bu ay da denıcem olmazsa 3. ayı beklemek istemiyorum zaten soylıcem doktora da adetımı bekliyorum2 yıldır olmuyorsa aşılama için beklemeyin derim
Aşılamayla çatlatma tedavisi bana göre aynı. 3 aşılama geçti başımdan çöpBu ay da denıcem olmazsa 3. ayı beklemek istemiyorum zaten soylıcem doktora da adetımı bekliyorum
Aynen öyle canımHakkimizda hayirlisi olsun
Aşılamanın ne oldugunu bilmiyorum nasıl oluyoAşılamayla çatlatma tedavisi bana göre aynı. 3 aşılama geçti başımdan çöp
Kendi aşılamamı anlatim. Gonal F iğneye başladım adetin 3. Günü 75 ml vuruldum her gün aynı saate. Usg takibine gittim 18 mm olunca ovitrelle iğne aldım vurdum 36 saat sonra aşılama için hastaneye gidiyorsun. Çatala çıkıyorsun o gün eşinden alınan spermler yıkanarak sana enjekte ediyorlar. Gün aşırı ilişki öneriyorlar sonra duphaston kullanıyorsun progestan yani. 15. Gün kan tahlili veriyorsun daha erken verme çünkü ovitrelle gebelik hormonu olduğu için betan yüksek çıkabilir.Aşılamanın ne oldugunu bilmiyorum nasıl oluyo
Yanı aynı gıbıymış belkı yuzde 20 felan arttırıyo olabılır onların enjekte ettıgı spermKendi aşılamamı anlatim. Gonal F iğneye başladım adetin 3. Günü 75 ml vuruldum her gün aynı saate. Usg takibine gittim 18 mm olunca ovitrelle iğne aldım vurdum 36 saat sonra aşılama için hastaneye gidiyorsun. Çatala çıkıyorsun o gün eşinden alınan spermler yıkanarak sana enjekte ediyorlar. Gün aşırı ilişki öneriyorlar sonra duphaston kullanıyorsun progestan yani. 15. Gün kan tahlili veriyorsun daha erken verme çünkü ovitrelle gebelik hormonu olduğu için betan yüksek çıkabilir.
Eşinizin sperm sorunu varmıYanı aynı gıbıymış belkı yuzde 20 felan arttırıyo olabılır onların enjekte ettıgı sperm
Yok baktırdık butun tahlılılleri çok iyi niye olmadı anlam veremıyorumEşinizin sperm sorunu varmı
Histeroskopi oldunuz mu hiçYok baktırdık butun tahlılılleri çok iyi niye olmadı anlam veremıyorum
Hayır gerek duyulmadı hsg de açılmış tıkanıklıkda yapışıklıktaHisteroskopi oldunuz mu hiç
Ben hsg de temiz çıktı meğer rahim de perde varmış arkadaşlm da 4 senedir olmuyor tüp bebek bile tutmadı en son ısrar kıyamet Histo istedi salkım salkım polip varmış. Onun da hsg si temizdi. Buradan bunu bir çok kişiye söyledim.Hayır gerek duyulmadı hsg de açılmış tıkanıklıkda yapışıklıkta
Filmde görülmüyomu ki o gerçe film sonrası ilk denemeydı benım buBen hsg de temiz çıktı meğer rahim de perde varmış arkadaşlm da 4 senedir olmuyor tüp bebek bile tutmadı en son ısrar kıyamet Histo istedi salkım salkım polip varmış. Onun da hsg si temizdi. Buradan bunu bir çok kişiye söyledim.