hemsirine Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 89 31 18 28 13 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bdemirci #21 bdemirci .!.: Kızlar merhaba, geçen ay ilk denememdi ve negatif oldu. Bu ay da günde 3 defa icmeye basladim ilaci bakalım hayırlısı neyse o olsun. İlk sefer olmayıp ikincide ücüncüde olan kimler var? Buda olmayacak düşüncesine girdim iyice.. Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne cikti acaba
bdemirci .!.: Kızlar merhaba, geçen ay ilk denememdi ve negatif oldu. Bu ay da günde 3 defa icmeye basladim ilaci bakalım hayırlısı neyse o olsun. İlk sefer olmayıp ikincide ücüncüde olan kimler var? Buda olmayacak düşüncesine girdim iyice.. Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne cikti acaba
B bdemirci Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2022 125 25 28 29 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bdemirci #22 hemsirine .!.: Merhaba sonucunuz ne cikti acaba Genişletmek için tıkla... Negatif canım. Hormonlarıma baktırdım insulin direncim yüksek çıktı, glifora başladım şuan
hemsirine .!.: Merhaba sonucunuz ne cikti acaba Genişletmek için tıkla... Negatif canım. Hormonlarıma baktırdım insulin direncim yüksek çıktı, glifora başladım şuan