İnan korkuyorum negatif görmekten birinci iğnede 17. Günde adet olmuştumCanım sana şöyle söyleyeyim 5 hamilelik geçirdim 3 ü düşükle sonuçlandı tabi. Yani 5 hamilelik tecrübemle diyorum ki belirtiler aynı adet olacakmış gibi. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti. Hatta çoğu hamileliğimi hep geç öğrendim adet olcam diye bekledim test yapmadım. Tabi bu belirtiler sonucunda adette olunabilir. Bence sen en iyisi test yap. Varsa çıkar artık.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben neler yaşadım ne korkular. Kaç kere hem de. Korkma sakın hep şöyle düşün varsa da yoksa da senin için en hayırlısını verir Rabbim. Zaten he bugün he yarın yapacaksın bu testi mecbur. Böyle şüpheyle merakla beklemek çok daha fazla yıpratır canım.İnan korkuyorum negatif görmekten birinci iğnede 17. Günde adet olmuştum
Yok aslında alıştım sanki beklemeye ve hamile gibi hissediyorum belki psikolojik belki de gerçekten öyle dediğin gibi Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda verir biliyorum ❤Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben neler yaşadım ne korkular. Kaç kere hem de. Korkma sakın hep şöyle düşün varsa da yoksa da senin için en hayırlısını verir Rabbim. Zaten he bugün he yarın yapacaksın bu testi mecbur. Böyle şüpheyle merakla beklemek çok daha fazla yıpratır canım.
Bana da verdi canım bende kullanıyorım ama 9. Gün başlamamı söylediElimizden geleni yapıyoruz canım Allahtan gerisi artık bide doktor bana farklı olarak salı günü başlamam için progestan hap verdi
İnşallah hamilesindir canım dualarım seninle. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunYok aslında alıştım sanki beklemeye ve hamile gibi hissediyorum belki psikolojik belki de gerçekten öyle dediğin gibi Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda verir biliyorum ❤
Doktorların kendilerine göre farklı uygulamaları var işte canım günde kaç kullanıyorsunBana da verdi canım bende kullanıyorım ama 9. Gün başlamamı söyledi
Amin canım çok çok sağol ❤❤İnşallah hamilesindir canım dualarım seninle. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Test yapıp olumsuz çıkarsa umudumuzu kaybediyoruz aslında o yüzden beklemeyi seçiyoruz Allah gönlüne göre versin canım inşallah gebelik oluşmuştur. Bizede haber verirsin umut olurYok aslında alıştım sanki beklemeye ve hamile gibi hissediyorum belki psikolojik belki de gerçekten öyle dediğin gibi Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda verir biliyorum ❤
Günde iki kere ama mahf ediyor beni yaDoktorların kendilerine göre farklı uygulamaları var işte canım günde kaç kullanıyorsun
Tabi ki vericem canım dediğin gibi inşallah olmuştur ❤Test yapıp olumsuz çıkarsa umudumuzu kaybediyoruz aslında o yüzden beklemeyi seçiyoruz Allah gönlüne göre versin canım inşallah gebelik oluşmuştur. Bizede haber verirsin umut olur
Çok yan etki yaparsa fitil olarak da kullandiriyolarmis aynı hapı doktoruna Bi danış istersen bana da salı akşam başla dedi bende aksam dan akşama icicem sandım ama günde 3 defa yazıyor ilacın üstünde bende onu Bi sorucam ramazan da giriyor nasıl olucak bilmiyorumGünde iki kere ama mahf ediyor beni ya
Çok yan etki yaparsa fitil olarak da kullandiriyolarmis aynı hapı doktoruna Bi danış istersen bana da salı akşam başla dedi bende aksam dan akşama icicem sandım ama günde 3 defa yazıyor ilacın üstünde bende onu Bi sorucam ramazan da giriyor nasıl olucak bilmiyor
Benim az kaldı ya idare edicem artık ama sen sor günde 3 kere zor ya 200 mg mi
Benimki 200 mg100 mg lık canım yani günde 300 mg almış olucam
Aynen canım sabrediyorum olsun yeterki razıyım❤Sabah akşam aldığın için 400 mg alıyorsun ağır geldi muhtemelen olsun sabret her şey bebiş için
inşallah canım 17. Güne girdim ilk iğneden 17. Adet olmuştum umarım kalmışımdır dua edinEn geç 18. Gün adet olunuyor zaten gebelik yoksa umarım hamile kalmışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?