Canım 18. Gün de Max. Gecikme yani ben iğnenin 15. Günü tam adet günümde oluyordum senin böyle 17.18. Güne kalıyorsa şansın var demek 15. Gün test yaptın mı peki veya adet geçti mi ?A
inşallah canım 17. Güne girdim ilk iğneden 17. Adet olmuştum umarım kalmışımdır dua edin❤
Yok test yapmadım daha adetim de düzensizdir yani pcoluyumCanım 18. Gün de Max. Gecikme yani ben iğnenin 15. Günü tam adet günümde oluyordum senin böyle 17.18. Güne kalıyorsa şansın var demek 15. Gün test yaptın mı peki veya adet geçti mi ?
Test yaptım silik çıktıTest yapıp olumsuz çıkarsa umudumuzu kaybediyoruz aslında o yüzden beklemeyi seçiyoruz Allah gönlüne göre versin canım inşallah gebelik oluşmuştur. Bizede haber verirsin umut olur
Nasıl çıktı canım atabilir misin testiTest yaptım silik çıktı
Test yapıp olumsuz çıkarsa umudumuzu kaybediyoruz aslında o yüzden beklemeyi seçiyoruz Allah gönlüne göre versin canım inşallah gebelik oluşmuştur. Bizede haber verirsin umut olur
Nasıl çıktı canım atabilir misin tes
Kan da verdim 240 çıktıNasıl çıktı canım atabilir misin testi
Hadi gözün aydın canımKan da verdim 240 çıktı
Amin canımm çoook sağol ❤Hadi gözün aydın canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy çok sevindim canım bende bugün pazartesi test yapmışsındır diye gireyim dedim dün yapmışsın Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahTest yaptım silik çıktı
Amiin canım çook sağol Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin ❤Ayy çok sevindim canım bende bugün pazartesi test yapmışsındır diye gireyim dedim dün yapmışsın Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım yumurtan kaç mm olmuştu acaba birde kaç yumurtan oluşmuştuAmiin canım çook sağol Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin ❤
Tebrik ederim canım yumurtan kaç mm olmuştu acaba birde kaç yumurtan oluşmuştu
Sağol canım iki yumurta vardı biri 16 biri 21Tebrik ederim canım yumurtan kaç mm olmuştu acaba birde kaç yumurtan oluşmuştu
Ben letu kullandım dün bitti günde bir tane 5 gün kullan dedi ama taziyemiz oldu eşim gitti hastaneye gidemeyenilirim büyük ihtimalle adımları söylermisiniz 5 gün kulan 2 gün ara ver gel demişti banaSağol canım iki yumurtam vardı biri 16 biri 21
Sağol canım iki yumurta vardı biri 16 biri 21
Ben günde iki kere kullanıyordum benim yumurtam yavaş büyüdü yani ben 10 gün falan kullandım sanırım yumurta büyüynce bıraktırdı doktorum iki yumurta vardı biri 16 biri 21 riske atmayalım dedi iğneyi vurdu iğneden 36 saat sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki olduBen letu kullandım dün bitti günde bir tane 5 gün kullan dedi ama taziyemiz oldu eşim gitti hastaneye gidemeyenilirim büyük ihtimalle adımları söylermisiniz 5 gün kulan 2 gün ara ver gel demişti bana
Kaç gün gün aşırı devam ettin canımBen günde iki kere kullanıyordum benim yumurtam yavaş büyüdü yani ben 10 gün falan kullandım sanırım yumurta büyüynce bıraktırdı doktorum iki yumurta vardı biri 16 biri 21 riske atmayalım dedi iğneyi vurdu iğneden 36 saat sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki oldu
İki hafta boyunca canımKaç gün gün aşırı devam ettin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?