Selamlaar, son dongum de letu kullandim 3.gun başlayıp 5 gün günde iki kere, ve doktora sormadım açıkçası zaten 1 yıl oldu ve bir sorunum yok, bundan önceki ay gittiğimde ultrasonda yumurtalarım çok küçük kalmıştı o yüzden denemek istedim. Ultrason ile gidip takip edecegim için kendim karar vermiştim.
Size şunu sormak istiyorum, geçen ay 16. Gün gittiğimde solda 8 sağda 6 mm di yumurtalar, bu ay 16. Günümde yani bugün sol da 17.3 sağda 13.5 bence güzel büyümüş doktor da iyi dedi, ayrıca rahim kalınlığı da 8 den 9 a çıkmış. Ovulasyon ile takip edeceğim ancak çatlaması için artık bir şey yapmalı mıyım ve bunlar ne olabilir cevap verirseniz çok mutlu olurum
bir de son reglm çok güzel geldi, neredeyse 2 ay olacak inositol kullanıyorum ek olarak bunun bir etkisi olduğunu düşünüyorum
Size şunu sormak istiyorum, geçen ay 16. Gün gittiğimde solda 8 sağda 6 mm di yumurtalar, bu ay 16. Günümde yani bugün sol da 17.3 sağda 13.5 bence güzel büyümüş doktor da iyi dedi, ayrıca rahim kalınlığı da 8 den 9 a çıkmış. Ovulasyon ile takip edeceğim ancak çatlaması için artık bir şey yapmalı mıyım ve bunlar ne olabilir cevap verirseniz çok mutlu olurum