Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da bu gelecek ay kullanmam için verdi ama 5 gün boyunca sabah ve akşam kullnamam içinKızlar bugün doktor bana letu verdi ilk gün 1 tane 2. Gün 2 tane 3. Gün 3 tane ve 4-5. Gün de 4 er tane kullanacağım. Doktoru bu şekilde verip gebelik elde eden var mı
Merhaba Dr bana da bu şekilde verdibana da bu gelecek ay kullanmam için verdi ama 5 gün boyunca sabah ve akşam kullnamam için
sizde yeni mi kullanacaksınızMerhaba Dr bana da bu şekilde verdi
Benim yumurtamı büyütmedi doktor iğne verdibana da bu gelecek ay kullanmam için verdi ama 5 gün boyunca sabah ve akşam kullnamam için
Benim sabah akşam kullandmKızlar bugün doktor bana letu verdi ilk gün 1 tane 2. Gün 2 tane 3. Gün 3 tane ve 4-5. Gün de 4 er tane kullanacağım. Doktoru bu şekilde verip gebelik elde eden var mı
İğne yumurta büyütmek için mi catlatmak için miBenim yumurtamı büyütmedi doktor iğne verdi
Polikistik overmi var sizde deBenim yumurtamı büyütmedi doktor iğne verdi
Yumurta büyümesine destek vermek içinİğne yumurta büyütmek için mi catlatmak için mi
EvetPolikistik overmi var sizde de
Sorun olmaz sa kilonuz varmi benim var boyum 164 kilom 93 doktor kilo ver yumurtaların hala tepki vermez dedi o yüzden sordum da kilolu olup yumurtası hapla büyüyen birileri varmi araştırıp duruyorum çok strese soktu beni pcos ve insülin direnci yüzünden de çok zor kilo veriyorum falan
Kilo verirseniz adet de duzeliyir yumurtada bendede var pcos her gün yürüyüşle zar zor gidiyor.spor başka çare yokSorun olmaz sa kilonuz varmi benim var boyum 164 kilom 93 doktor kilo ver yumurtaların hala tepki vermez dedi o yüzden sordum da kilolu olup yumurtası hapla büyüyen birileri varmi araştırıp duruyorum çok strese soktu beni pcos ve insülin direnci yüzünden de çok zor kilo veriyorum falan
Benmde büyümedi. 5gün günde iki tane kullandım ama 11/13 mm olmuştu yumurtalarım. Ek bişey de vermedi pazartesi tekrar bakalım dedi.Benim yumurtamı büyütmedi doktor iğne verdi
Bende de insülin direnci var ama ben 167 boy 69 kiloyum doktor kilo ilgili birşey söylemedi banaSorun olmaz sa kilonuz varmi benim var boyum 164 kilom 93 doktor kilo ver yumurtaların hala tepki vermez dedi o yüzden sordum da kilolu olup yumurtası hapla büyüyen birileri varmi araştırıp duruyorum çok strese soktu beni pcos ve insülin direnci yüzünden de çok zor kilo veriyorum falan
Bana iğne verdi bakalım çarşamba gideceğim büyümüş müBenmde büyümedi. 5gün günde iki tane kullandım ama 11/13 mm olmuştu yumurtalarım. Ek bişey de vermedi pazartesi tekrar bakalım dedi.
Bende şimdi çıktım canım sağda 23mm dedi şimdi iğneyi vurdurmaya gidiyorum. 8 temmuz test günüm. Gün saymaca başladıBana iğne verdi bakalım çarşamba gideceğim büyümüş mü
Canm ne yaptın gittin mi dün ?Bana iğne verdi bakalım çarşamba gideceğim büyümüş mü
Canım bugün gittim yumurtamı iğne büyüttü 2 tane yumurtam var bir 15 küsür biri 21 mm yarın sabah 11 de vuracağım ovitrelleyiCanm ne yaptın gittin mi dün ?
Yeni gördüm bunu canım benimde 11 temmuz bakalım hakkımızda hayırlısıBende şimdi çıktım canım sağda 23mm dedi şimdi iğneyi vurdurmaya gidiyorum. 8 temmuz test günüm. Gün saymaca başladı![]()
Hadi hayırlısı inşallah haberleşelim canım.Canım bugün gittim yumurtamı iğne büyüttü 2 tane yumurtam var bir 15 küsür biri 21 mm yarın sabah 11 de vuracağım ovitrelleyi