Yumurtlama 14-15 Temmuz olanlar☘️

Evet 2. Testi de aldım sabah yenilemek için ama kan versem rahatlıcam sanki
Yok yok aceleci olma sakın kalmaya çalış yarın testi sabah ilk idrarla yenile. Pts verirsin kanı. Var gayet belli ☺️ sağlıcakla yerlessin ilerlesin 🤩

Evet ya bi yanım da böyle yap diyor daha iyi olucak çok teşekkür ederim
Bencede ben bir aceleci davrandım kimyasal oldu ve onun için aşırı korkuyorum erken kan vermeye. Ama benim adetim geçmemişti sen verebilirsin. Sadece bir test daha yap ondan sonra derim 🥰

Bencede ben bir aceleci davrandım kimyasal oldu ve onun için aşırı korkuyorum erken kan vermeye. Ama benim adetim geçmemişti sen verebilirsin. Sadece bir test daha yap ondan sonra derim 🥰
Ben bi önceki gebeliğimi de böyle silik çizgi ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştu büyük ihtimalle bu da öyle daha var mı bilmiyorum ama yani değişik duygulardayım şuan

İnşallah canım 😓 bat 1 Ağustos dün predictor yapmıştım erken yapmışım reglime 7 gün vardı Yumurtlamadan sonrada 11.gundu
Bende yarın sabah yapacağım. Yarın 14. gün inşallah vardır🤩 Predictor marka test aldım.

Ben bi önceki gebeliğimi de böyle silik çizgi ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştu büyük ihtimalle bu da öyle daha var mı bilmiyorum ama yani değişik duygulardayım şuan
Var gayet belli kaset testler daha güvenli hele de albi marka daha iyi. Ben alırsam onu aliyorum nokta bile çıkmıyordu🤭 bence birraz daha dayan on günlük gecikmeyle gidersen doktora keseyi bile görürsün diye düşünüyorum bilemiyorum da bu şekilde yapan arkadaşlar vardı burda duymuştum

Hadi inşallah canım haber verirsin 🥰
Yaa seni hatırlıyorum çok sevindim hamile olduğunu görünce 🌸 artışı çok güzel bir şekilde göreceksin eminim💗 ben de bu sabah yaptım ama negatif 16 yumurtlama 17 çatlama bat 1 ağust gösteriyor acaba erken mi yaptım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Yaa seni hatırlıyorum çok sevindim hamile olduğunu görünce 🌸 artışı çok güzel bir şekilde göreceksin eminim💗 ben de bu sabah yaptım ama negatif 16 yumurtlama 17 çatlama bat 1 ağust gösteriyor acaba erken mi yaptım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Canım ben değil arkadaş hamile 🙈 inşallah bende hamileyimdirrt🥲 benim Yumurtlama da 14 temmuz 15 çatlama ve benimde bat 1 Ağustos 🫠

Merhaba, evet erken yapmışsınız. Benim çatlama 13 ona rağmen hala test yapmadım. Yarın yapacağım inşallah💕 Sende önümüzdeki çarşambaya kadar beklemelisin bence.

Back
X