- 5 Ocak 2025
- 65
- 8
- 1
- 29
Amin inşallaahİnşallah vardır haber edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallaahİnşallah vardır haber edersin
Daha belli olmaz bence varsa ultrasonda canım da. Benim de bat günü bugün. Adete dair karın bel ağrılarım var bakalımYa aslında bugün bat günüm ama test negatif çıkıp doktor da hamilelik yoktur büyük ihtimal diyince ben umudu kestim ama bakalım hayırlısı
Benim kan testi negatif çıktı inşallah diğer ay tutar ne diyelim :) isteyen herkes kavuşsun bir an önceDaha belli olmaz bence varsa ultrasonda canım da. Benim de bat günü bugün. Adete dair karın bel ağrılarım var bakalım
Sıkma canını canım inşallah bir gün pozitifi görecezBenim kan testi negatif çıktı inşallah diğer ay tutar ne diyelim :) isteyen herkes kavuşsun bir an önce
Amin inşallah ben de prolaktin yüksleşyor biraz o canımı sıktıSıkma canını canım inşallah bir gün pozitifi görecez
Erken dahaYumurtlama günüm 16-17 sizce erken mi test için sabah yaptım negatif çıktı![]()
Kaç canım senin? Benim çok iyiydi bu değerim 7 ydi. Ama bu ay 27 olmuşAmin inşallah ben de prolaktin yüksleşyor biraz o canımı sıktı
Bence erken canım günün geçsin öyle yap daha garanti olurErken daha
2 ay önce 35ti sonra ilaçla 2ye düştü bugün baktım 24 olmuş. Üst sınır 23 doktor sorun değil dedi ama bana sorun gibi geldi böyle artmasıKaç canım senin? Benim çok iyiydi bu değerim 7 ydi. Ama bu ay 27 olmuş
Adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce benimkin de var mı?Kızlar benim 14 Temmuz yumurtlama günümdü 26 temmuzda laboquık kaset test yaptım negatifti bugün regl olmam gerekiyordu olmadım sizce testi erken yapmış olabilir miyim tekrar yapıp negatif görmekten de korkuyorum
Var gibiAdetime 3 gün var kaset test yaptım sizce benimkin de var mı?