- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Yagmurunannesi
-
sapıklık deme şimdi ortalık karışır tercih meselesiciler gelirgeyiğin kralı bir konu gelmiş yokluğumda sapık mı arıyorsun tonla var biri de bu işte doğruuu psikoloğa konu sahibi buralarda fazla dolanma
Ama ben onu çok beğenmiştimBizi beğenmedi galiba
ben de oklava var merdane var vilada sapı var olur mu bacımMerhaba ben.bisexuelim acaba aranizda benim gibi olan bayanlar varmi arkadas olmak gorusmek istiyorum cunku
Öğrenecek ablası eski mesajlarını milletin rahatcana gorebildigini
Bizi beğenmedi galiba
eski konusuna bakarsak oluru var gibiben de oklava var merdane var vilada sapı var olur mu bacım
Onlar ne işe yarayacak bacımben de oklava var merdane var vilada sapı var olur mu bacım
Yagmur kimden kiz o zaman :)Fake ne alakaa ya burda arkadaslik pesindeyim bi bayanla tanismak istiyorum yasadigimiz yerde bunlari yuz yuze soyleyemiyorum cunku
tatlım aldırma sen onlara gönlüne göre birini bulursun ben inanıyorumLan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
sandığınız gibi değil valla dayaklık konu sahibi ya onlarda dayak malzemelerimOnlar ne işe yarayacak bacım
Harun abi sen misin?Lan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
Ama ben onu çok beğenmiştim
Hele agizlara bak heleLan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
Mahmut abi git gayfe iç tavla oyna maç izle allasenLan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
puhahaa kahve ağzımdan fışkırdı şimdi yapma etmeBende de bi iç gıcıklanması olmadı değil
O zaman burdan yağmurun annesine tülaaaaaay geri dön aşgım bidenem sensiz yapamıyom nolursunnn seni çok seviyom diye haykırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?