- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Yagmurunannesi
-
Uuuu hemide atarlıııı, çookk seksiiiiLan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
Nolursuuunnnn geeelllll !!geceleri yatamiyomm tulaaayyyyhBende de bi iç gıcıklanması olmadı değil
O zaman burdan yağmurun annesine tülaaaaaay geri dön aşgım bidenem sensiz yapamıyom nolursunnn seni çok seviyom diye haykırmak istiyorum
Lan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
Lan ne cok bos konustunuz herkesin.kendi tercihi var kiz.arkadas olarak goruscegim.biri varsa yazsin bos konusmayin.
Bencede şurda ciddi bişey konusuyoz dimi amageyik yapan çıksın kasıyo
ben de afyon çevresinden bayanları bekliyorum ilgilenenler buraya yazabilir özele gerek yokBencede şurda ciddi bişey konusuyoz dimi ama
Senin şansın az, bak yağmurun anası yer mekan vermemiş nere olsa oraya gidicekben de afyon çevresinden bayanları bekliyorum ilgilenenler buraya yazabilir özele gerek yok
afyon çok soğuktur şimdi kimse gelmez baharı bekle senben de afyon çevresinden bayanları bekliyorum ilgilenenler buraya yazabilir özele gerek yok
olsun ya nasipte varsa çıkar heraldeSenin şansın az, bak yağmurun anası yer mekan vermemiş nere olsa oraya gidicek
Kız kızayız deme fenalıklar geliyodur şimdi yağmurunanasınayağmurun annesi kod adlı sayın bayan çocukken başına ne geldi çekinme anlat burda kız kızayız
ben ısıtırım ya sorun olmazafyon çok soğuktur şimdi kimse gelmez baharı bekle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?