Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meral bura öyle bir yer değil meral.Lezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum
Belki öyledir hemen neden şey ediyorsun hayret birşeyMeral bura öyle bir yer değil meral.
Kız sen mılletın rızkınla ne oynıyorrrsunn yavrımmMeral bura öyle bir yer değil meral.
Meral özelden koşacak şimdi sanaBelki öyledir hemen neden şey ediyorsun hayret birşey![]()
Anam ne bileyim ben meralcigimi dusundum Xte falan takılsa daha rahat bulur.Kız sen mılletın rızkınla ne oynıyorrrsunn yavrımm![]()
Neyse ki bu konuda yüksek lisansım var her cinsin yürümüşlüğü varMeral özelden koşacak şimdi sana![]()
Buralann havası başgaa guzummm buralan havası başgaa gulummAnam ne bileyim ben meralcigimi dusundum Xte falan takılsa daha rahat bulur.
Ceyo nerde diyordun artık meralin varNeyse ki bu konuda yüksek lisansım var her cinsin yürümüşlüğü var![]()
Hiç boş kalmıyorum yaCeyo nerde diyordun artık meralin var![]()
Ben bekarim ama er kişilerle ilgileniyorum. Sorry meral :/Buralann havası başgaa guzummm buralan havası başgaa gulumm
ciddenmiNeyse ki bu konuda yüksek lisansım var her cinsin yürümüşlüğü var![]()
Ooo deyişik koşarak gidiyo tutmayın acılın önünden size ne kızlat ne kıskandınız alla allaLezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum