Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanıyuu buralar üjj bejj ayarla beaaBi sormam lazım![]()
Abooov detay ver çabuk hshsjskalaş çok komikliBurda biri vardı konu açmıştı burda biriyle tanışmış kadin kocasi. Yakalamıştı bu konu geldi aklima![]()
Meral yanlış anlamasın diye şey ettim asdfggHer hıyarım yok diyene tuzla koşacak biri miyimdir sence
Kadinla tanışmış vs kadın eve gelmiş kocası yakalamıştı sonra kocası ayrılmamış ama asla güvenmiyordu. Ay bulamamda şimdi 3-4 Sene vardır konu girişiAbooov detay ver çabuk hshsjskalaş çok komikli
Yabancıya gitmeyelim doğru haklısınhahxhshz belki de seviyoruzdur ama bundan ona ne biz bize sevişelim yav![]()
KimduuuBurda biri vardı konu açmıştı burda biriyle tanışmış kadin kocasi. Yakalamıştı bu konu geldi aklima![]()
Ya bu kadar kadın üye olan bi sitede tabiki lezbiyende var bi seksüelde o sorun değil sorun böyle gelip ben lezbiyenim sevişecek ariyorum demek
Yok canım bolcada erkek üye var muhabbet etmisliğimiz bile varsadece onların olduğunu düşünmen beni üzer![]()
Hiç kriteri de yok anam insan biraz seçici olurYa bu kadar kadın üye olan bi sitede tabiki lezbiyende var bi seksüelde o sorun değil sorun böyle gelip ben lezbiyenim sevişecek ariyorum demek
Yok daha neler neler vardır da neyseYok canım bolcada erkek üye var muhabbet etmisliğimiz bile var![]()
Nasıl olsun meselaYanıyuu buralar üjj bejj ayarla beaa![]()
Bana 2 yıl önce sosyal medyadan yazan evli ve biseksüel olduğunu söyleyen grup sekse açık olduğunu eşiyle birlikte 3. Kişileri de dahil ettiğini söyleyen açık ilişki seven bir kadın vardı. Belki sen de böyle birini bulursunLezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum
Lezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum
Nasıl olsun mesela![]()
Bana 2 yıl önce sosyal medyadan yazan evli ve biseksüel olduğunu söyleyen grup sekse açık olduğunu eşiyle birlikte 3. Kişileri de dahil ettiğini söyleyen açık ilişki seven bir kadın vardı. Belki sen de böyle birini bulursunhatırlayınca yine bir tuhaf oldu midem. Erkeklerden hayır yok bari kızlarla sevişeyim diye bir karar mi aldın yoksa kız
Tüm tuşlara basmış seninki deBana 2 yıl önce sosyal medyadan yazan evli ve biseksüel olduğunu söyleyen grup sekse açık olduğunu eşiyle birlikte 3. Kişileri de dahil ettiğini söyleyen açık ilişki seven bir kadın vardı. Belki sen de böyle birini bulursunhatırlayınca yine bir tuhaf oldu midem. Erkeklerden hayır yok bari kızlarla sevişeyim diye bir karar mi aldın yoksa kız
Nefes alabilen robotlar üretilecekNefes alsın yeter aşko kusko
Baska cıns uretıldıde haberımjz mı yok abovvvv. Namusumuz elden gidiyeahYok daha neler neler vardır da neyse![]()