Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet telegramda kaç tanesi yazdı ben lezbiyenim diye ama ben değilim yazıp engelliyordumciddenmi![]()
Lezbiyenler erkegedemi bakar ben sadece kiza bakan lezbiyendir diye düsündüm2 cinse birden hitap etmek çok yorucu![]()
Yaz bir yerlerine dövme falan yaptır sadece kocama hitap ediyorum diye asbshsh2 cinse birden hitap etmek çok yorucu![]()
Evet ben varım mı dedin ne demek istedin sen şimcikMuy bien yani eyvallah baboli.
Yanlış sularda geziyorsun tatlımLezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum
Kız bi dur derdini anlatsın hele içinde kalmasın@Mune Bakabilir misiniz lutfen
Uzman da geldı.. Kıazzz nerde kaldınKız bi dur derdini anlatsın hele içinde kalmasın
Ya öyle deme yaaaBiz erkek seviyoz cimcime hadi bakalım başka foruma
Gelcek şimdi cimcimen miyim gerçekten dicek asbsbshBiz erkek seviyoz cimcime hadi bakalım başka foruma
Her hıyarım yok diyene tuzla koşacak biri miyimdir senceEvet ben varım mı dedin ne demek istedin sen şimcik
hahxhshz belki de seviyoruzdur ama bundan ona ne biz bize sevişelim yavYa öyle deme yaaabelki karıda seviyoruzdur sonuçlara bi bakalım
![]()
Bi sormam lazım![]()
Elinde kac tane var abılaaa
Nasıl arkadaş onu anlamadım. Az açsan belki yardımcı olurdum.Lezbiyenim lezbiyen varsa yazsin lütfen arkadaş olmak istiyorum