En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Koltuklarsa değiştir ben sünnet zannettim:)O hakkın:)

Koltuklarsa değiştir ben sünnet zannettim:)O hakkın:)
Abla bizim burda sünnet yapacak kişi evin tümünü yeniliyor ben değiştirmek istemiyorum

Yani ufak tefek tamirle küçük küçük şeyleri değiştirerek toparlayacagim evi su 8 bin liranın içinde yemek masası var sadece büyük ve pahalı olan diğerleri hep zaten sünnet yapmasqm da zamanı gelen şeyler ..ama adam fitil etti beni bugün

Anasına gidince değişiyor bunlar hakikaten

Kusura bakma ama çok mantıksız bir adetmiş zaten bir sürü adet oluyor birde evi yenilerseniz içinden çıkmazsınız

Kusura bakma ama çok mantıksız bir adetmiş zaten bir sürü adet oluyor birde evi yenilerseniz içinden çıkmazsınız
İşte bende yenilemiyorum bir kişiyi örnek gösterdim tuvalet banyo ya kadar yenilemiş tadilat tan bahsediyorum

Bana onu bunu anlatma diye afkurdu

Bende dedim bak ben ne kadar mütevazı şeyler istiyorum anla yani

Vall benim de tadilat işleri yaz sonuna kalacak gibi :)

Vall benim de tadilat işleri yaz sonuna kalacak gibi :)
Senin çok var ama kukrim sen Ekim Kasım demiştin sanki öyle hatırlıyorum

Bak ben daha hiç biseyin fiyatını bile sormadım ne sunnetlik ne hali ne perde bakmadım daha illa son zamana sıkışmak

Ev yenilemede neymiş ya nasıl bir adet o nerenin adeti?

Bulmuş senin gibisini
Bulmuş benim gibi garibani vuruyor kırbacı

Ben hep aza kanaat ettim bende bilirim çocuğa 300 liralık ayakkabı giydirmeyi bende biliyorum 200 liralık eşarbı başa örtmeyi

En sonunda bir patlayacagim kötü olacak ya hadi neyse

Boşver canım sağlığımız yerinde olsunİnan ben hiç takmam bunları Rabbim elbet başka yerden bizi mükafatlandıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…