En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Boşver canım sağlığımız yerinde olsunİnan ben hiç takmam bunları Rabbim elbet başka yerden bizi mükafatlandıracak
İnşallah abla ben ele güne güzel gözükmek için yapsam herşeyi degistirirdim en az ne gerekiyorsa onu yapıyorum en sonunda Canfeb cizgimden çıkartacak beni bu adam

İnşallah abla ben ele güne güzel gözükmek için yapsam herşeyi degistirirdim en az ne gerekiyorsa onu yapıyorum en sonunda Canfeb cizgimden çıkartacak beni bu adam
Ya ben bu erkek milletine yaranabilen bir kadın görmedim zaten bende ilk evlendiğimiz zamanlar çok sıkıntı çektim sorsan naptın ki der:))) yaptığımız fedakarlıklar gözükmüyor

İlk defa duydum.Bizim oğlanda sünnet olmadı eşime söyleyeyim
Abla deli para harcanıyor burda ki düğünlerde benim gibi sadece mevlüt yemek verecekmiş bir kişi 30 bin lira gider demiş 30 dediyse 40 rahat gider bende 5 bin lira masraf ederim yemekle en fazla 10 bin diyordum şimdiden 8 bin oldu daha yemek yok içinde

Ya ben bu erkek milletine yaranabilen bir kadın görmedim zaten bende ilk evlendiğimiz zamanlar çok sıkıntı çektim sorsan naptın ki der:))) yaptığımız fedakarlıklar gözükmüyor
Fedakarligi onlar eziklemek olarak görüyor ya l yüzden

Bende bu yaz yapmayı istiyorum.Aile arasında doğum günü kutlaması gibi bir yemek verelim diyorum oda çok çok 2 olur:)

Biraz gösterişi seviyolar demek canım hayır benimde oğlan geliyor çıkarmayın böyle adetlerben yeni doğan sünneti düşünüyorum hastanede sonra ilerde naparız bilmem:)
Şimdiki gençler akıllı 40 i çıkar çıkmaz mevlüt yapıyorlar gelmek isteyen ona geliyor bir günden herkesi ağırlamış oluyor en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…