merhaba arkadaşlar,
evlenirken çamaşır makinesi almadım çünkü eşim 5 ay önce kendine çamaşır makinesi almıştı. benimde canıma minnet masraftan kurtuldum diye.
nede olsa 10 küsür yıl profilo kullandım maaşallah tek lusuru veya leke çıkarmadığı olmamıştı. makinenin kötüsü olmazdı bana göre ama yanılmışım.
Neyse buarada bizimki indesit lekelr çıkmıyor. deterjandan dedim ama yok çıkmıyor. anladımki makine önemli imiş.
neyse sadete geleyim 3 yıllık evli olmama rağmen makine geçen bozuldu. fakat eşim yaptırdı. ben inatla değişrirelim diyorum. oda yok diyor. 1 yıldır lg 11 kg yu araştırıyorum. çünkü makinede genelde bosch profilo ya da eniyisi miele. eşim makine bozulmdan olmaz diyor ben karar versem bozmak kolay :)
Lg piyasada yeni ama benim şstediğim bütün özellikler var.
10 kg ve üstü istiyorum. yorgan battaniye falan atayım yada perse yıkadığım zaman hepsi aynı anda atıp kurtulayım istiyorum.
geçen gezerken samsung 12 kg indirimdeydi 1900 tl 12 taksit daha cazip geldi samsung daha bildik diye. fakat birkaç forum sitesinde samsungun çamaşır makinesinde başarılı olmadığı yazılıyor. tekrar lg ye döndük derken dün burda "yamukprensesin" mesajı ile kafam allak bullak oldu.
acaba istinsa mı başka yaşayan var mı. yazı silinmesi nedir. makinenin dışında yazan marka ismi tuş ismi falan mı o benim makinede nerde ise silinmiş gibi bu makinenin perfomansını etkilermi ki gerçi benimki 5 kg. dijital falan değil.
bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz.
lg servis hizmeti nasıl. gelişmemiş olması sorun. indesit makine olarka kötü servis olarak daha da kötü bir tane var koca şehirde oda kafasına göre at koşturuyor tek diye. gelmesi sorun yapması sorun falan.
çok bunaltmıyayım. sonuçta az para değil. değer mi yoksa yine bosch profilo gibi daha yer etmiş firmalar mı miele gücüm yetmez yetse hiç şaşmam
iyi günler hoşçakalın....:18: