Çamaşır ve Kurutma Makineleri Lg F1443KDS9 – 11 Kg – 1400 devir çamaşır makinesini kullanan var mı?

Annemlerde bu makineden var ve çok istiyor benim de almamı çünkü çok memnunmuş. ama ben bosch mekineler daha iyi diye duydum

mesajınızı şuan gördüğüm için üzgünüm.. kusura bakmayın..

yamukprensesin başına geleni sadece onda duydum inanın. ilk aldığı gün fotoğraflardan fark etmiştim yazıların silindiğini.
11 kg'luk lg' den 3 kardeş birleşerek anneme aldık. çok memnun. biliyor musunuz bilmiyorumda 12 kg ve 17 kg'lığıda çıktı..

12 kg olanı standart boyda.. 17 kg olanı biraz büyük.
lg'nin beyaz eşya konusunda servisinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. servisi demiyelimde cihazlarında sıkıntı çıkmaz bence.. çünkü daha geçen ay çamaşır makineleri 20 yıl dayanıklılık ödülü aldı.. bunun yanında 10 yıl motor garantisi var biliyorsunuzdur.

arkadaşlar;
lg nin karışıkn yıkama programı olmayan modeli var mı acaba? Bazı makineler karışık renkleriş yıkamıyormuş sanırırm?

karışık yıkama özelliği denilince renk bazında almamak lazım.. karışı denilen: kot-kanvas-kumaş pantolon yıkanabilir manasında..
lg'nin resmi internet sitesinde bütün modellerin özellikleri yazmaktadır. oradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…