Bu seri yeni çıkanlardan olması lazımdı.. çünkü bir önceki serisi lg f1443kds7 idi.. sonrasında lg f1443kds9 olarak değişti vede aralarında ne fark var diye uzunca bir araştırma yapmıştık..
Farkını şimdi hatırlamıyorum ama.. gerçekten güzel bir ürün almış olursun..
10 yıl kompresör garantisi olmasıda cabası
@diddemm; arkadaşların dediği gibi bu makine f1443kds7'nin çamaşır makinesinin bir üst modeli... aralarında sadece kaplama farkı var...
Peki bunun sadece gri rengi mi var?
evet canım, kompresör garantisi dediğim motor garantisi :) kompresör deyince farklı oluyor gibi geliyor dimi :)
Güzel ürün gerçekten sormak istediklerin var ise sor.. bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışalım sana
kompressör genellikle buzdolapların da kullanılan bir terim... nedenini sormayın bende bilmiyorum :)
hava pompalıyor diyedir herhalde
onu bilemeyeceğim... bilgilendirmek için yazmıştım...
bu arada bu makinenin en önemli yıkama özelliği buharlı tazeleme biliyorsunuz değil mi?
Buharlı tazemele diye birşey duymuştum, ama ne işe yarar diye merak etmedim açıkcası.. nedir buharlı tazemele :S biliyormusun ?
gün boyunca giydiğiniz "kirlenmemiş" ama üzerine koku sinmiş giysilerinizi buharlı tazeleme programı ile 20 dakika da temizliyebiliyorsunuz...
gün boyunca giydiğiniz "kirlenmemiş" ama üzerine koku sinmiş giysilerinizi buharlı tazeleme programı ile 20 dakika da temizliyebiliyorsunuz...
Buharlı tazemele diye birşey duymuştum, ama ne işe yarar diye merak etmedim açıkcası.. nedir buharlı tazemele :S biliyormusun ?
Aynı mesajım iki kere gitmiş :S kusura bakma arkadaşım
yok önemli değil de aklıma birden trafik polisleri hanımları için ideal gibi geldi bu makine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?