Çamaşır ve Kurutma Makineleri Lg F1443KDS9 – 11 Kg – 1400 devir çamaşır makinesini kullanan var mı?

Canımm ne yaptın? Aldın mı makineyi?

yazdığım gün makinayı almaya gittim fakat peşin para ile alacak olmama rağmen çok fazla indirim yapmadılar, 2500 tldan 1 kuruş aşağı inmediler, bende Beyaz Eşya Merkezi Türkiyenin Alışveriş Merkezi sitesinden sipariş verdim, makina mükemmel gerçekten, siemens çamaşır makinasıyla yıkayıpta lekesini çıkaramadığım birçok lekeli çamaşır bu çamaşır makinasıyla pırıl pırıl oldu, eğer bu sitedeki yazıları okumasaydım, kurutma makinem bosch olduğu için çamaşır makinasınıda siyah bosch alacaktım, tekrar tekrar teşekkürler, böylesine mükemmel bir makinayı tavsiye ettiğiniz için... sormak istediklerinize içtenlikle cevap verebilirim... sevgiler ...

yazdığım gün makinayı almaya gittim fakat peşin para ile alacak olmama rağmen çok fazla indirim yapmadılar, 2500 tldan 1 kuruş aşağı inmediler, bende Beyaz Eşya Merkezi Türkiyenin Alışveriş Merkezi sitesinden sipariş verdim, makina mükemmel gerçekten, siemens çamaşır makinasıyla yıkayıpta lekesini çıkaramadığım birçok lekeli çamaşır bu çamaşır makinasıyla pırıl pırıl oldu, eğer bu sitedeki yazıları okumasaydım, kurutma makinem bosch olduğu için çamaşır makinasınıda siyah bosch alacaktım, tekrar tekrar teşekkürler, böylesine mükemmel bir makinayı tavsiye ettiğiniz için... sormak istediklerinize içtenlikle cevap verebilirim... sevgiler ...

Hayırlı olsun, güle güle kullan makineni. Dediğin gibi gerçekten ben de çok memnunum makinemden. İçim rahatladı sen beğenince de :34:

Sen KDS9 mu aldın? Ne kadara aldın?

güle güle kullan arkadaşım... sana da çok sorularımız olacak :)

Hayırlı olsun, güle güle kullan makineni. Dediğin gibi gerçekten ben de çok memnunum makinemden. İçim rahatladı sen beğenince de :34:

Evet kds 9 aldım, kds 7 ile arasındaki tek fark dış kaplamasının rengi, başka hiçbir farkı yok... ama ben kds 9un rengini daha çok beğendim, makinadan çıt çıkmıyor, bu kadar sessiz makina olamaz diye düşünüyorum... benim eski siemens son zamanlarında asfaltı delen makinalar gibi ses çıkarmaya başlamıştı ve makina resmen yürüyordu, banyoda yıkamaya başlıyordu, yatakodasında bitiriyordu ;)) kurtuldum ondan...
bu arada gelen servis makinanın su alan hortum bölümüne bir metal aparat taktılar, yumuşatıcı ve kireç çözücü kullanmama gerek kalmıyormuş bu aparat sayesinde, şimdi kutusunu bulamadım bulunca adını yazarım, 70 tl ödedim ama gerçekten yumuşatıcı kullanmıyorum ve çamaşırlar makinadan yumuşacık çıkıyor...

fiyatını yazmayı unutmuşum, havale ile 1980 tl + 40-50 tl civarı kargo parası ödedim, zaten siparişi verirken kargo parasıda ilave ediliyor...

muhteşem bir fiyata almışsın arkadaşım... lg mağazalarında daha pahalı..
birkaç fotoğrafını istesek çok şey mi istemiş oluruz :)

fotoğraf çektim fakat mesaj sayısı az olunca yüklenemiyor sanırım, siz bana mail adresinizi verirseniz size gönderirim, siz yayınlarsınız olur mu? teşekkürler..

buyrun bakalım @yamukprenses_34' ün çamaşır makinesi...

8dpc2.jpg

8dpd8.jpg

Back
X