Aaa benim hiç aklıma gelmedi üretim yerine bakmak. Benimkisi ne üretimi acaba, merak ettim şimdi. Bakayım eve gidince :)
baktınız mı üretim yerine? bu arada siz nereden almıştınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa benim hiç aklıma gelmedi üretim yerine bakmak. Benimkisi ne üretimi acaba, merak ettim şimdi. Bakayım eve gidince :)
baktınız mı üretim yerine? bu arada siz nereden almıştınız?
Baktım canımm benimkinin de üretim yeri Kore. Ben LG bayisinden almıştım makinemi evimin ordan.
arkadaşlar kampanya yapılıyor mu acaba ? 3'lü setlerde indirim yapan firma varmı ?h![]()
10 kilo ve üstü çamaşır makineleri tez bozuluyormuş önermiyorlar lg 8 kiloluk olupta tam fonksiyonlu ,buharlı temizleme özelliği olan var mı, en uygun lg nerden alabiliriz nerde görebiliriz bilen varmı
lg'nin 8 kiloluk makinelerinde buharla temizleme özelliği yok.. 9 kg'den başlıyor buharla temizleme... saturn, darty, teknosa mağazalarına bakabilirsiniz...
10 kg ve üstü makinelerin bozulması ile ilgili olarakta şunu diyebilirim: kullananlardan hiç duymadım bozulduğuna dair birşey.. 10 yıl motor garantisi vermiş lg makinelerine.. bunu bir düşünmek lazım...
Merhabalar; sevgili arkadaşlar, bir süre önce bozulan siemens marka çamaşır makinamı yenilemek için araştırma yaparken burayı okuyup lg makina almaya karar vermiştim, daha öncede mesaj yazdım ve bir arkadaşın yardımıyla resim paylaştım... eğer burada olumsuz bir yorum okusaydım lg markayı asla tercih etmezdim, yorumlara güveniyorum... fakat maalesef benim lg serüvenim kötü sonlandı, makina mükemmel gerçekten sessiz, çok ta güzel yıkıyor fakat makinanın deterjan çekmecesinde ve ön panelindeki yazılar silinmeye başladı, gerekli yerlere fotoğraf gönderdim, makinanın yenisi ile değişimi onaylandı fakat ben artık lg den soğudum, bugün itibariyle 15 gündür çamaşır yıkayamıyorum ve antalyada yaşıyorum ve de ev değiştirdim... sözün kısası lg makina istemiyorum ve aldığım yer başka bir marka makina alabileceğimi söyledi bende tabiki lg den önceki ilk tercihim bosch ta karar kıldım, inşallah yarın makinamı gönderecekler... doğru bir karar verdiğime inanıyorum... sizleri yanlış yönlendirmek istemediğim için bu yazıyı yazıyorum, evet lg çok güzel ama böylede bir sorun çıkardı maalesef... hepinize yazın ortasında çamaşır makinasız kalmak zorunda olmadığınız günler diliyorum...
Sevgili niipek, sizinle konuştuğumuz zaman zaten servise haber verilmişti, o zaman silinme sorunu sadece çekmecedeydi, servis sadece çekmeceyi değiştirdi, fakat daha sonra yeni çekmecedeki yazılarda silindi... ön paneldeki yazılarda da silinme açıkça görülmeye başlandı, yanlış anlaşılmasın yazılar kendi kendine silinmedi tabiki, kullandıkça, çekmece açılıp kapandıkça, tuşlara dokundukça yazılar silinmeye başladı, servis yetkilisi böyle bir sorunla ilk kez karşılaştıklarını söyledi, makinanın ön panelini ve çekmecesini söküp koreye göndereceklerini söylediler, tabi ön paneli sökülen makinayı kullanamazdım, aldığım yerle irtibata geçtim, makinanın sıfırıyla değişimi onaylandı ama ben açıkçası korktum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ve tercihimi boschtan yana kullandım... bu arada 8 yıldır kullandığım siemens makinamın resimlerinide paylaştım servisle çünkü kullanım hatası deme olasılıkları olabilirdi ve benim 8 yıldır kullandığım makina yeni alınmış kadar parlak ve netti... istenirse sizin yardımınızla resim paylaşırım yine...
bu arada bosch marka makina 11 kiloluk lg nin yerini tutabilecekmi, şimdilik bilemiyorum, 8 kilo yıkama kapasiteli siyah renk olan boschu tercih ettim, inşallah lg kadar sessiz ve iyi yıkıyordur...boschun was247b2tr 8 kiloluk olan modeli....
bu arada lg markasına karşı hiçbir önyargım oluşmadı çünkü yine 8 yıldır kullandığım dyson animal pro elektrik süpürgesinin yerine lgnin tek baff onaylı ve kompresörlü, toz sıkıştırma özellikli elektrik süpürgesini yine aynı alışveriş yaptığım yerden aldım... lg vk8920nhaqy kompressor elektrik süpürgesi, fresch clean buharlı makinam olmasaydı, buhar özelliği olan modelini alıcaktım ama olunca gerek kalmadı...
şimdilik bu kadar, sorularınız olursa yine cevaplarım... sevgiler.
Merhaba bende yarın 11 Kg olanı alıcam ama bir yandanda kurutma özelliğinden dolayı 9 kg da düşünüyorum. 9 kg hakkında bir fikriniz var mı?
lg'nin çamaşır makineleri genel olarak iyi..
kurutmalı olan sanırım 6 kg kurutma yapıyor.. yani sen ancak 6 kg çamaşır yıkayabileceksin.. yani 8 kg yıkayıpta 2 kere kurutmaya atarım diyorsan o başka :)
11kg olan için birşey demeye gerek yok çünkü kullanan herkes memnun...
arkadaşlar;
lg nin karışıkn yıkama programı olmayan modeli var mı acaba? Bazı makineler karışık renkleriş yıkamıyormuş sanırırm?